Haberler

Şampiyonada Kolu Kırıldı

Denizli Büyükşehir'in milli judocusu Nesrin Çetin'in, müsabaka esnasında sol kolunun kırıldığı bildirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor'un milli judocusu Nesrin Çetin'in sol kolunun, Zonguldak'ta katıldığı şampiyonada kırıldığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Zonguldak'ta 23-25 Ocak tarihleri arasında yapılan Büyükler Judo Türkiye Şampiyonası'na katılan ve 48 kiloda yarışan Denizli Büyükşehir Belediyespor'un milli judocusu Nesrin Çetin'in sol kolunun, müsabaka esnasında dirseğinden kırıldığı belirtildi.

Zonguldak'taki Büyükler Judo Türkiye Şampiyonası'na katılan, judoda Avrupa ve Türkiye şampiyonu olan Nesrin Çetin'in Bursalı rakibi Rüsa Şehnaz Güz ile mücadelesi esnasında, sol kolunda acı hissederek maçı yarıda bırakmak zorunda kaldığı, müsabakanın sonuna 1 dakika kala ve önde iken sakatlanan Nesrin'in, çekilen filminde sol kolunun dirsek kemiğinde kırık olduğunun tespit edildiği kaydedildi.

Avrupa Kupası finalinde aynı yerden kırılmıştı

Milli judocu Nesrin Çetin, Bursalı rakibi Rüsa Şehnaz Güz ile yaptığı müsabaka esnasında, ikisinin de yere düştüğünü belirterek, "Üste geçeyim derken kolum, rakibimin altında kaldı ve acı hissedince, maçı yarıda bıraktım. Hastaneye gittik ve acilde röntgeni çekildi, kırık olduğu tespit edildi ve o an çok üzüldüm. 2011'de de Çek Cumhuriyeti'ndeki Avrupa Kupası final maçında, sol kolum yine aynı yerinden kırılmıştı" dedi.

Antrenör Murat Aydoğmuş, Nesrin'in tedavi sürecinin 4 ila 6 hafta arası olduğunu söyledi.

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) projesi kapsamında düzenlenen şampiyonada talihsizlik yaşayan Nesrin'in 48 kiloda Türkiye beşincisi olduğu ve Büyükler Judo Milli Takımı'na seçildiği belirtildi. - Denizli

Kaynak: AA / Spor

Nesrin Çetin Zonguldak Türkiye Denizli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title