Haberler

Şampiyon Teşkilat"Tan Akyürek'e Ziyaret

Yüzde 76.6 oy oranıyla Konya merkez ilçelerinden liderliği bırakmayan AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, Büyükşehir Başkanı Tahir Akyürek'i ziyaret etti.

Yüzde 76.6 oy oranıyla Konya merkez ilçelerinden liderliği bırakmayan AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, Büyükşehir Başkanı Tahir Akyürek'i  ziyaret etti.

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete, Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile ilçe yönetimi katıldı.

Bu ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ; "Kazanılan rekor oy oranı aslında Karatay için de büyük bir sorumluluk. Çıtanın yükselmesi beklentilerin de yükselmesine ve hedefin her zaman daha da artmasına olacaktır. Sorunların çözümünde belediyelerimiz ve teşkilatlarımız işbirliği içinde çalışarak daha etkili ve verimli sonuçlar alacaktır. Karatay Teşkilatımızı bir kez daha tebrik ediyoruz" dedi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Beye yeni dönemde çalışmalarının hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Teşkilat mensupları olarak daha da güzel hizmetler için elimizden gelen her türlü desteği yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Temel anlayışımız insan odaklı çalışma.... Karatay İlçe Başkanlığı olarak aldığımız bu rekor oy oranı, eski dönemde ve yeni dönemde tüm arkadaşlarımızın üstün çalışmaları sonucu elde edilmiştir. Bizler de emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Tahir Akyürek Ak Parti Karatay Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title