Haberler

Şampiyon Sporculara Plaket

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da gerçekleşen Türkiye Wus-Hu Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu olan Seren Erkış, Merve Bulut ve Antrenör Şükrü Haksız, plaketle ödüllendirildi.

Geçtiğimiz günlerde Antalya'da gerçekleşen Türkiye Wus-Hu Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu olan Seren Erkış, Merve Bulut ve Antrenör Şükrü Haksız, plaketle ödüllendirildi.

Türkiye Büyükler ve Gençler Wus-Hu Şampiyonası'na Korkuteli ve Antalya'yı temsilen katılan Seren Erkış ve Merve Bulut, kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Antrenör Şükrü Haksız önderliğinde Erkış ve Bulut'un başarıları Antalya'da büyük yankı uyandırırken, Belediyespor Kulübü, sporcuları plaketle ödüllendirdi.

Merve Bulut Korkuteli Belediyespor-Gazipaşaspor karşılaşması öncesi plaketini taraftarların önünde Korkuteli Güreş Ağası Hamdi Sarıca'nın, Seren Erkış ise plaketini Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli'nin elinden aldı. Antrenör Şükrü Haksız ise plaketini Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Batı'tan aldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

türkiye antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title