Haberler

Şampiyon Sporcudan Başkan Kafaoğlu'na Ziyaret

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreş Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Çocuk Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası Sırbıstan’da yapıldı.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreş Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Çocuk Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası Sırbıstan'da yapıldı. Şampiyonada Dünya ikincisi olan Göktürk Balcı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu olan ve aynı zamanda milli takım sporcusu olan 10 yaşındaki Göktürk Balcı Sırbistan'da yapılan Çocuk Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası yarışmasında 8-12 yaş grubunda Dünya İkincisi oldu. Altıeylül İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde oturan genç sporcu madalya ve kupasıyla birlikte Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etti. Dünya şampiyonluğunu az bir farkla kaçıran Göktürk Balcı Sırbistan'da hem Türkiye'yi, hem Balıkesir'i, hem de Altıeylül'ü başarıyla temsil etti.

Başkan Zekai Kafaoğlu Göktürk Balcı'yı başarısından dolayı kutladı. Kafaoğlu "Genç kardeşimiz milli sporcu olarak Balıkesir'in adını tüm dünyaya duyurdu, kendisini tebrik ediyorum. Vücut Geliştirme ve Fitness dalında dünya ikincisi olmak da kolay değil, zor. Ama kardeşimizin zoru başarması da takdir edici. Altıeylül ilçesinde oturması ve benimle tanışmak istemesinden de ayrı bir gurur duydum. Başarılarının devam etmesini diliyorum, inşallah kardeşimizi seneye dünya şampiyonu olarak da görürüz. Genç kardeşimizin bizden bir isteği var onu da yerine getireceğiz. Dünya ikincisi olarak bizleri gururlandıran Göktürk kardeşimizin başarısını bilboord reklamlarıyla Altıeylül'deki herkesin duymasını sağlayacağız" dedi.

Milli sporcu Göktürk Balcı da 4 yıl önce bu spor dalına başladığını ve milli takıma seçildiğini hatırlatarak, her gün 3 saat boyunca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü salonunda antrenman yaptığını ifade etti. Şampiyon sporcu "Başkanımızla tanışmak ve fotoğraf çektirmek istiyordum. Dünya ikincisi olduktan sonra kendisiyle biraraya geldim ve çok mutluyum. Altıeylül'de oturuyorum, daha önce dünya şampiyonu olan sporcuların Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'yla birlikte olan fotoğraflarını gördüm ve niye ben burada değilim diye düşündüm. Verdiğim mücadele sonucunda dünya ikincisi oldum. Şimdi bende o ablalar gibi başkanım ile birlikte billboardlarda yer alacağım. Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekai Kafaoğlu Altıeylül Göktürk Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title