Haberler

Şampiyon Oldular Muğla'yı Temsil Edecekler

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde ,Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi voleybol ve basketbol takımları ,Okul sporları Genç erkekler ve genç kızlarda Voleybol il şampiyonu, Basketbol takımı da il birincisi oldu.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde,Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi voleybol ve basketbol takımları,Okul sporları Genç erkekler ve genç kızlarda Voleybol il şampiyonu, Basketbol takımı da il birincisi oldu. Şampiyon takımlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan'ı ziyaret ettiler.

Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi, eğitimde olduğu gibi sporda başarısını sürdürüyor. Muğla Basketbol Genç Erkekler Şampiyonası Final karşılaşmasında Marmaris Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi, Turgut Reis Anadolu Lisesini yenerek il şampiyonu oldu. Genç kızlar voleybol takımı da liselerarası okul sporları final müsabakalarında birinci olarak il şampiyonluğu elde etti. Okulun genç erkekler voleybol takımı da ikincilik elde etti. Şubat ayında yapılacak grup maçlarında Muğla'yı Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi basketbol takımı temsil edecek. Şampiyon takımların oyuncuları ve takım antrenörü öğretmenler ve okul müdürü Rafet Coşkun İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan'ı ziyaret etti. Ziyarette Aldoğan,şampiyon olan okul sporcularını kutladı, yarı yıl tatilinde okumaları için kitap hediye etti. Aldoğan, spor yapmanın eğitime katkısına vurgu yaparak, " Öğrencilerimizin karne gününde bana böyle güzel bir haberler gelmesi beni çok duygulandırdı. Her alanda başarı ile İlçemizi temsil eden okul takımımız,sporun eğitime engel değil başarı kattığını bir kez daha kanıtlamış oldular" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Züleyha Aldoğan Marmaris Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title