Haberler

Şampiyon Milli Tenisçi Adana'da

Güncelleme:

ABD Açık Tenis Turnuvasında genç çift bayanlarda partneri Jil Belen Teichmann ile şampiyon olan İpek Soylu, Adana Valisi Mustafa Büyük'ü ziyaret etti.

ABD Açık Tenis Turnuvası'nda genç çift bayanlarda partneri Jil Belen Teichmann ile şampiyon olan İpek Soylu, Adana Valisi Mustafa Büyük'ü ziyaret etti.

Vali Büyük, şampiyon tenisçi İpek Soylu'nun annesi Serpil ve babası Sermet'in de hazır bulunduğu ziyarette yaptığı konuşmada, Soylu'nun başarısından mutluluk duyduklarını söyledi.

Gelecek vaadeden Soylu'nun başarısının sadece Adana'yı değil, Türkiye'yi sevince boğduğunu söyleyen Büyük, "Hepimiz için büyük mutluluk kaynağı oldu. Bu alandaki başarılar, yeni derecelerin gelmesine de neden olur" dedi.

Türkiye zenginleştikçe sporda da bu tür başarıların arttığını ifade eden Büyük, "İnşallah Allah kaza, bela vermez ve yeni başarıları hep beraber takip ederiz, onun mutluluğunu ülke olarak paylaşırız. Adana için de çok gurur verici bir başarı. Sadece belirli sporlarda öne çıkan çalışmalar yeterli değil. Şimdiye kadar fazla başarı gösteremediğimiz bir alanda da böyle bir başarı bizi ayrıca mutlu etti. İpek Soylu'yu tebrik ediyorum. İnşallah bu mutluluğu sık sık bize yaşatacak" diye konuştu.

Milli tenisçi İpek Soylu da ABD Açık Tenis Turnuvası'nda şampiyonluk yaşamanın her zaman hedefleri arasında yer aldığını söyledi. Teklerde şampiyon olmanın ana hedefi olduğunu belirten Soylu, ancak çiftlerde şampiyon olarak Türkiye'de bir ilki başardığını ifade etti. Soylu, "Adana'ya valimize, gençlik hizmetleri ve spor il müdürümüze teşekkür etmeye geldik. Destek ve ilgisi için onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Büyük, İpek Soylu'ya çeşitli hediyeler verdi, Soylu da Vali Büyük'e raket hediye etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Büyük İpek Soylu Belen Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title