Haberler

Bolu'da Şampiyon Milli Güreşçilere Sahur İdmanı

Güncelleme:

Bolu'da kampa giren A Milli Grekoromen Güreş Milli Takımındaki sporcular, sahur vaktinde antrenman yaparak Eylül ayında yapılacak dünya şampiyonasına hazırlanıyor.

Bolu'da kampa giren A Milli Grekoromen Güreş Milli takımındaki sporcular oruç tutmaları nedeniyle sahur vaktinde antrenman yaparak Eylül ayında yapılacak dünya şampiyonasına hazırlanıyorlar. Şampiyon güreşçilerden Cenk İlden'de kardeşiyle birlikte 17 gün sürecek kampta ter döküyor.

A Milli Grekoromen Güreş Milli Takımı Eylül ayında Özbekistan'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'na ormanların arasında yer alan Aladağ Kamp ve Eğitim Merkezi'nde hazırlanıyor. 6 Temmuz'da 25 sporcuyla birlikte kampa giren güreş milli takımı 23 Temmuz'a kadar sürecek kampta güç depolayacak. Ramazan ayında oruç tutan sporcular nedeniyle de kamp programındaki idman saatleri değiştirildi. Gündüz dinlenen sporcular iftar öncesi yaptıkları antrenmanın ardından yemeklerini yedikten sonra gece saatlerinde ikinci antrenmana çıkarak sahur vaktine kadar çalışıyorlar. Gece saatlerinde tesisten çıkan sporcular ellerinde fenerlerle antrenman yapacakları salona yürüyorlar.

98 kiloda mücadele eden şampiyon güreşçilerden 28 yaşındaki Cenk İlden'de kampa ilk kez 85 kiloda mindere çıkan kendisinden üç yaş küçük kardeşi Kansu İlden ile birlikte katılarak antrenmanda birlikte çalışarak ter döküyorlar. Ramazan ayı nedeniyle antrenman saatlerinin değiştiğini belirten Cenk İlden, Oruç nedeniyle sabah antrenmanlarını iptal ettik. Dünya şampiyonasına 1.5 ay gibi bir süre kaldı. Benim madalyalarım var fakat altın madalyam yok. Bu sefer arzu ettiğim o altın madalyaya kavuşacağım. Bu dünya şampiyonasının benim için ayrı bir önemi var. Kardeşimde 85 kiloda dünya şampiyonasında benimle birlikte mücadele edecek. Beraber gidip iki altın madalya alıp dönmek istiyoruz. Kardeşim bu yıl ilk kez A milli takıma katıldı diye konuştu.

Hava şartlarının ramazanın ağır koşullarını hafiflettiğini belirten Kansu İlden ise Akşam idmanları yapıyoruz. Buradaki kampımızı da en iyi şekilde geçirmek istiyoruz. Ağabeyimle birlikte kampta olmak benim için çok keyifli. Ağabeyim aldığı madalyalarla ve sporculuğu ile bana her zaman örnek teşkil etmiştir. Burada ilk defa birlikte yarışacağız. Dünya şampiyonası gibi büyük bir turnuvada ikimizde madalya kazanmak istiyoruz dedi.

Aladağ kampında sürat ve kondisyon çalışması yaptıklarını ifade eden A Milli Grekoromen Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Hakkı Başar, şöyle konuştuÖzbekistan'da yapılacak dünya şampiyonasına hazırlanıyoruz. En büyük amacımız 2016 Rio olimpiyatlarında Türkiye'ye ve güreş adına layık olacak başarılar elde etmek ve altın madalyalar almak. Bu yönde çalışıyoruz. Kampta oruç tutan arkadaşlarımız var. Antrenman saatinin değişmesi değişik bir çalışma oldu. Yılda bir kez böyle oldu. Gece antrenmanı arkadaşlar için de farklı bir antrenman oluyor. İki kardeşin kampta olması da birbirlerini motive etmeleri anlamında çok iyi oldu. Önemli olan arkadaşlarımızın başarılı olması. İkisinin kampta olmasının da iyi olduğunu düşünüyorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özbekistan Aladağ Eylül Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title