Haberler

Şampiyon Karateci Milli Takımda

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Emre Cevahir, Avrupa Şampiyonası'nda milli forma ile Türkiye'yi temsil edecek.

Türkiye Karate Federasyonu 2014 faaliyet programının zorlu bir ayağı daha tamamlandı. Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılan Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası 1994-2001 doğumlu sporcuların katılımıyla gerçekleşti. Türkiye genelinden 52 ilden 1200 sporcunun katıldığı şampiyonada sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele verdi.

Zorlu karşılaşmalara sahne olan yarışmalarda Bursa Büyükşehirspor Kulübü sporcuları bir kez daha önemli başarılara imza attı. Büyükşehir Belediyespor'u temsil eden Dünya şampiyonu Emre Cevahir 21 yaş altı 75 kiloda altın madalya alarak birincilik kürsüsündeki yerini perçinledi. Genç Erkek 76 Kiloda Mustafa Paşa Budak Gümüş madalya ile İkinci, Ümit Erkek 57 Kiloda Mustafa Yıldız da bronz madalya alarak üçüncü oldu. Yine Büyükşehir Belediyesporlu Pınar
Uçar da Genç Bayan 59 kiloda üçüncü olarak bronz madalya aldı.

Büyükşehir Belediyesporlu Emre Cevahir, Milli takıma seçilerek 2015 yılı Şubat ayında İsviçre'de yapılacak olan Ümit, Genç, 21 Yaş altı Avrupa Karate Şampiyonası'nda bir kez daha Türkiye'yi temsil etme hakkını kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emre Cevahir Ümit Genç Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title