Haberler

Şampiyon İlçe Ödüllendiriliyor

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman’ın Sincik ilçesine bağlı tüm köy yollarının asfaltlaması ve yeni bir hükumet konağı yapılması için gerekli kaynağın aktarılacağını belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'ın Sincik ilçesine bağlı tüm köy yollarının asfaltlaması ve yeni bir hükumet konağı yapılması için gerekli kaynağın aktarılacağını belirtti.

Adıyaman'ın Sincik ilçesine bağlı tüm köy yollarının asfaltlanması için Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüğünü belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Başbakan Davutoğlu'nun gerekli kaynağın aktartılması için Başbakanlık Müsteşarlarına talimatı verdiğini söyledi.

Köy yollarının asfaltlaması ve yeni bir hükümet konağı yapılması ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Aydın, "1 Kasım seçimlerinde ilçeler bazında 1'inci olan Sincik ilçemizin Belediye Başkanı ve ilçe Başkanına genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Sayın Başbakanımız tarafından plaket verildi. Bu plaket töreninde Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız köy yollarının asfaltlanması için hazırlanan projeyi bir dosya halinde Sayın Başbakanımıza sundular. Bende daha sonra Sayın Başbakanımızla görüşerek köy yollarının yapılması için talep edilen kaynağın aktarılması için talepte bulundum. Sayın Başbakanımızı Sincik'e davet ettim. Sincik ilçemizin dağlık bir bölgede olduğunu, köy yollarının sıkıntılı olduğunu, Sincik bunu hakketmiyor, Sincik daha güzelini hakkediyor dedim. Sayın Başbakan haklısın dedi, doğru söylüyorsun dedi. Başbakanlık müsteşarını çağırdı talimat verdi, Sincik köy yolları ile ilgili problemleri çözün dedi. Köy yollarıyla ilgili problem büyük bir oranda çözülecek inşallah. Birde yeni bir müjde olarak Sincik'e yeni bir Hükümet Konağı binası, bunun için Sayın Başbakanımız İç İşleri Bakanlığına projenin gerçekleştirilmesi için talimat verdi, birde Hükümet Konağı yapacağız inşallah" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Aydın Adıyaman Ak Parti Sincik Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

doğrular:

ahmet aydın bu oyları sana vermediler bu oyları vatana millete hayırlı olması için mevcut hükümet ve recep tayip erdoğana verildi. ahmet aydın için oy istediklerinde vermiyeceklerini millet açıkça belirtiyordu adıyamanın başarısını kendin üstlenme

7
0
yanıtYanıtla
cenocan:

bence tüm adıyaman sizinle aynı düşünceyi paylaşıyor hepinizin eline ve yüregine saglık

1
0
yanıtYanıtla
Adi bahtiyar:

Sistem nasilda iyi isliyor.Önce fakirlestir sonrada herseye muhtac et.Zenginin mali burdaki zügürtlerinde çenesi çalisir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title