Haberler

Şampiyon Halterci Yörükleri Ziyaret Etti

2016 Rio Paralimpik Oyunlarında 104 kilo kaldırıp dünya rekoru kırarak altın madalya kazanan Nazmiye Muratlı, Hatay Yörük Avşar Türkmen Derneği’ni ziyaret etti.

2016 Rio Paralimpik Oyunlarında 104 kilo kaldırıp dünya rekoru kırarak altın madalya kazanan Nazmiye Muratlı, Hatay Yörük Avşar Türkmen Derneği'ni ziyaret etti.

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki dernek merkezine yanında eşiyle birlikte gelen Nazmiye Muratlı, dernek başkanı Ünal Kozak tarafından Yörük Avşar Türkmenlerinin omuzlarına taktıkları şal ile karşılandı.

Ziyarette konuşan Ünal Kozak, "Mavi ile yeşilin buluştuğu bu güzel Türkmen ilçemizin bağrından çıkarak uluslararası arenada Rio şehrinde Paralimpik halterde ülkemizi temsil ederek elde ettiği şampiyonlukla bizlere sevinç yaşatan Nazmiye Muratlı'yı başarısından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Ziyarette Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Emniyet Müdürü Ali Koray Ataş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Selçuk Kayhan, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Hasan Özel'de bulundu.

Şampiyon Halterci Nazmiye Muratlı'ya Hatay Yörük Avşar Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan hediye çeki Kaymakam Soytürk ve dernek başkanı Kozak tarafından takdim edildi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Soytürk Dörtyol Muratlı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title