Haberler

Şampiyon Güreşçiye Muhteşem Karşılama

Gürcistan’ın Tiflis şehrinde yapılan İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası’na katılarak grekoromen stilde üçüncü ve serbest stilde Avrupa şampiyonu olan milli güreşçi İsmail Hakkı Bostancı için Kızılcahamam’da karşılama töreni düzenlendi.

Gürcistan'ın Tiflis şehrinde yapılan İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası'na katılarak grekoromen stilde üçüncü ve serbest stilde Avrupa şampiyonu olan milli güreşçi İsmail Hakkı Bostancı için Kızılcahamam'da karşılama töreni düzenlendi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Meclis Üyeleri, İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Bakır, öğrenciler, güreş takımı ve çok sayıda Kızılcahamamlı, Ankara-İstanbul yolu Kargasekmez mevkiinde Avrupa şampiyonu İsmail Hakkı Bostancı'yı karşılayarak, şehir merkezinde konvoy düzenlendi. Araç üzerinden halkı selamlayan şampiyon güreşçi için belediye binası önünde de tören düzenlendi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Muhittin Güney, "Son zamanlarda gittikleri birçok turnuvadan başarıyla dönen belediyemiz güreş takımı yine büyük bir başarıya imza atarak ilçemize bir Avrupa şampiyonluğu kazandırdılar" ifadesini kullandı.

Güney, Kızılcahamam Belediyesi olarak spor yapan gençlerin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde onların yanında olmaya devam edeceğiz. Spora destek olarak Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'ni gençlerimizin hizmetine sunduk. Ankara Büyükşehir Belediyesi gençlik merkezini kurduk ve gençlerin hizmetine sunduk. Özellikle bizleri gururlandıran bu tip başarılar da geldikçe emeklerimizin boşa gitmediğini görmek bizleri mutlu etmektedir. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diyerek, güreşte olduğu gibi futbol ve voleybolda da bizleri temsil eden sporcu kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Bugün burada bizlere bu mutluluğu yaşatan İsmail Hakkı Bostancıyı önce karşıladık, ardından konvoy eşliğinde gezdirerek sevincimize ilçe halkımızı da ortak ettik. Her zaman ilçe olarak kenetlenip böyle başarıların tekrarını getirmek için mücadelemize devam etmemiz ve ilçemizin adını her alanda başarı ile duyurmamız gerekiyor. Sizlerin de her zaman gençlerimizin destekçisi olmanızı temenni ediyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muhittin Güney Kızılcahamam Gürcistan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title