Haberler

Şampiyon Divapan

Düzce İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün düzenlediği Düzce Kurumlar arası Masa Tenisi Şampiyonu bu yıl yine Divapan oldu.

Düzce İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün düzenlediği Düzce Kurumlar arası Masa Tenisi Şampiyonu bu yıl yine Divapan oldu.

Masa Tenisi İl Temsilciliği ile Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasına Divapan damgası vuruldu. Divapan takımı tüm müsabakalarını alarak şampiyon oldu.

18 Temmuz Spor Salonunda başlayan Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasına rekor katılım sağlanarak 23 takım mücadele etti. 8 grup halinde müsabakalara başlanırken bütün müsabakalar heyecan dolu geçti. Eleme gruplarının ardından son dörde kalan final takımları lig usulü birbiriyle müsabaka yaptı. Final müsabakalarından bütün rakiplerini yenen Divapan takımı şampiyonluğa ulaştı.

3 gün süren müsabakalar sonunda Divapan birinci, Tarım İl Müdürlüğü ikinci, Nejdet Bıçakçıoğlu A takımı üçüncü ve Sağlık İl Müdürlüğü A takımı dördüncü olarak turnuvayı tamamladı.

105 sporcunun katıldığı Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasının ödül töreninde konuşan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, 23 takımım katılmasının çok önemli olduğunu kaydederek, "Önümüzdeki sene katılımın arttırılması için çalışma yapacağız ve daha da kapsamlı bir turnuva hazırlayacağız" ifadelerinde bulundu.

Turnuvanın şampiyonu DİVAPAN'ın Genel Müdürü Hakan Zengin ise, "Her sene kurumlar arası masa tenisi turnuvalarına katılıyoruz. İlk defa böyle bir katılım oldu. Bu tablo bizi sevindirdi" diye konuştu.

Masa Tenisi İl Temsilcisi Yalçın Sofuoğlu, Düzce'nin Bursa ilinde yapılacak olan Türkiye Finallerine 3 takım ile gidileceğinin müjdesini verdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title