Haberler

    Şampiyon Beşiktaş, En Çok Aranan Fenerbahçe

    2015/2016 Hasan Doğan sezonunda rekabet son haftalara kadar sürerken, şampiyonluğunu ilan eden takım Beşiktaş oldu. Yandex, arama motoru üzerinden bu heyecan verici sezonun en çok aranan futbolcu ve teknik adamlarını analiz etti. Yapılan araştırmaya göre yılın en çok aranan teknik direktörü Aykut Kocaman olurken, ilk 11'in çoğunluğunu Fenerbahçeli futbolcular oluşturdu.

    Kale ve Savunma Fenerbahçe'den

    Yandex'in en çok arananlardan oluşan 11'inde kalede, bu sezon adından sıkça söz ettiren Volkan Demirel yer alırken, savunmanın sağında Fenerbahçe'nin ve milli takımımızın değişmez ismi Gökhan Gönül, solunda ise sezon boyu çok konuşulan Caner Erkin yer buldu. Stoper pozisyonlarında ise yine Fenerbahçe'de bu mevkide görev yapan Simon Kjaer ve Bruno Alves en çok aranan isimler oldu.

    Orta Sahada Top Cambazları

    Arama sonuçlarına bakıldığında sağ kanatta futbol severlerin en çok aradığı isim Portekizli Luis Nani olurken, büyük rekabet yaşanan sol kanatta ipi önde göğüsleyen bir diğer Portekizli, Beşiktaş'ın yıldız ismi Ricardo Quaresma oldu. Ortada ise Galatasaray'ın ve milli takımımızın usta oyun kurucusu Selçuk İnan ve hem Fenerbahçe'de hem de milli takımda performansıyla adından daima övgüyle söz ettiren Mehmet Topal yer aldı.

    Santraforda Dünya Yıldızları

    Yandex'in analizine göre, kariyeri başarılarla dolu iki dünya yıldızı, sezonun en çok aranan golcüleri oldu. Beşiktaş'taki müthiş performansıyla gol kralı olan Mario Gomez ve Fenerbahçe'nin golcüsü Robin Van Persie sezonun en çok aranan ilk 11'inde ileri uçta yer aldılar. Süper Lig'in 2015/2016 sezonu boyunca en çok aranan futbolcusu ise Fenerbahçeli Luis Nani oldu.

    Sezonun en çok aranan ilk 11'i şu şekilde oluştu:

    1.Volkan Demirel

    2.Gökhan Gönül

    3.Simon Kjaer

    4.Bruno Alves

    5.Caner Erkin

    6.Luis Nani

    7.Ricardo Quaresma

    8.Mehmet Topal

    9.Selçuk İnan

    10.Mario Gomez

    11.Robin Van Persie

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Volkan Demirel Hasan Doğan Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title