Haberler

Şampiyon B.b. Bodrumspor Antrenmanlarına Devam Ediyor

2014-2015 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’ta şampiyon olarak 3’üncü lige yükselen B.B. Bodrumspor yaklaşık 3 haftalık aranın ardından 3’üncü lig çalışmalarına başladı.

2014-2015 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7'inci Grup'ta şampiyon olarak 3'üncü lige yükselen B.B. Bodrumspor yaklaşık 3 haftalık aranın ardından 3'üncü lig çalışmalarına başladı.

Grubunda şampiyon olarak 3'üncü lige yükselen B.B. Bodrumspor'un namağlup şampiyonluğu tüm Bodrum'da coşkulu bir şekilde kutlanmış ve Bodrum Şehir Stadı'nda Muğlaspor ile oynanan maçı aralarında Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı ve Mehmet Kocadon, TFF yetkilileri ve yaklaşık 8 bin bodrumlu izlemişti.

B.B. Bodrumspor baş antrenörü Cem Cambaz şampiyonluktan sonra yeniden başlayan antrenmanların, antrenman düzeyini yükseltmek için olduğunu belirterek şunları söyledi: "Şampiyon olduktan sonra antrenman düzeyini yükseltmek için. Genel anlamda baktığınızda salı günleri kapasiteyi arttırmak için, çarşamba ve cuma günleri daha çok kuvvet ve kuvvette devamlılık arttırmak için. ve 3. Ligi seneye Bodrum'a empoze edeceğimiz için oyuncularımızın da bu şekilde daha çok antrenman verimliliğini arttırmak ve bu kapasitelerini arttırmak için dayanıklılık antrenmanını daha üst düzeye çekmek için yaptığımız bir planlama. 3. Lig 12 Mayıs'ta bitecek o tarihe kadar bu antrenmanlara devam edeceğiz. Bu arada da kontenjan ve 3. Lig statüsünden dolayı yaşla alakalı bir kaç toplantılar yapacağız 5 Mayıs'ta. Biz oyuncularımızdan çok memnunuz. Özellikle Bodrum'a verdiğimiz bir söz vardı sezon başından beri. 1 Temmuz'dan itibaren Bodrumspor'a 3. Ligi yaşatmak ve 20 yıllık rüyayı gerçekleştirmek için var gücümüzle çalıştık. 7/24 demedik elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce kalbimizin yettiğinde sonuna kadar mücadelemizi sahada sergiledik. Oyuncu grubuna bizlere şampiyonluk yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz. Özellikle seyircilerimize bütün sezon boyunca kar kış demeden bizimle oldular. Asi tayfaya da teşekkür ediyorum. İnşallah 3. Ligde de başarılı oluruz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah 12 Mayıs'a kadar Bodrumspor olarak çalışmalarımıza devam edip sezonu noktalayacağız"

Cem Cambaz, gazetecilerin şampiyonluktan sonra takımdan ayrılan oyuncular hakkında sordukları soruya ise şu şekilde cevap verdi: "BAL ile 3. Ligin statüleri çok farklı. Diğer profesyonel liglerin statüleri de çok farklı sadece 3. ligde bir yaş kriteri var. Bizim 26-27 yaş grubunca oyuncu grubumuz var. Onunla ilgili ayrılıklarımız oldu. Ayrılan arkadaşlarımıza formalarını terlettikleri süre içinde teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir sezon geçirdik. Biz şuanda yapılması gerekenleri yapmaya çalışıyoruz. Antrenmanlarımıza devam edeceğiz" - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Osman Gürün Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title