Haberler

Şamil Tayyar: Asıl Operasyon MİT'e Yapılmalı

Güncelleme:

AK Partili Şamil Tayyar, Musul olayında MİT'in dağıldığını, kurumda zaafiyet olduğunu iddia etti. Tayyar, "asıl operasyon MİT'e yapılmalı" dedi.

AK Parti milletvekili Şamil Tayyar, Musul'da yaşananların sorumlusunun MİT olduğunu, istihbarat kurumunun Türk Konsolosluğu'nun basılması olayında dağıldığını, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın korunmak istenmesinin kurumda zaafiyete yol açtığını yazdı.

IŞİD, Musul'daki Türk Konsolosluğu'nu basmış ve çalışanları rehin almıştı. Bölgedeki karışıklıklar sürerken bu gelişmenin istihbarat kurumu tarafından gözden kaçırılması (!) ve Konsolosluğun işgalini, personelin kaçırılmasını, bayrağın indirilmesini engelleyici tedbirlerin alınmaması tepki toplamıştı. Musul olayını yorumlayan birçok uzman, MİT'e dikkat çekmiş ve kurumu sorgulamıştı.

"MİT DAĞILDI"

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da bugün Twitter'da yazdığı mesajlarla Musul olayında MİT'in sorumluluğunu hatırlattı. Tayyar, MİT'in daha önce bazı olaylarda 'döküldüğünü', IŞİD'in Musul operasyonunda ise 'dağıldığını' yazdı.

MİT'in Hükümet'i yanılttığını ifade eden Tayyar, 'Tehlike içeride' diyerek MİT'e operasyon istedi.

Tayyar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın 'korunmak' istemesinin kurumda zaafiyete yol açtığını belirtti.

İşte, Tayyar'ın o tweetleri:

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şamil Tayyar Hakan Fidan Ak Parti Musul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (23)

AKIN YILDIRIM:

HAYRETLER İÇİNDE KALDIM, İLK KEZ DOĞRU BİRŞEY SÖYLEDİ ADAM:)

63
6
yanıtYanıtla
ERDEMerdem@emasilver.com:

DİKKAT ET SENDE DAĞILMAYASIN

44
4
yanıtYanıtla
düziçili:

ulan tayyar dağılmayan devlet kurumu bıraktınızmı en sonunda yalakalarınızla sizde dağılacak sınız

9
1
yanıtYanıtla
Ahmed:

ah zavalilar! hakan fidan gibi terörist sevdalisini türk milletine tercih ederseniz olacak bu! herkes dedi bozuk adam diye! yeni mi anladiniz! ama artik sizin arkanizdan koyunlar olur. koyun partisi

8
1
yanıtYanıtla
bir dost:

birgün herkez doğruları görecek tayyar gördüyse bu uzak değil artıkonu önemsediğimden değil yalakalar azalıyor o bakımdan

5
2
yanıtYanıtla
Mevlüt ÖZDEMİR:

YANGINA KÖRÜKLE GİTMEYİN .TİMSAH GÖZ YAŞLARIYLA VEYA DUYGULARI HAREKETE GEÇİREREK BİR YERE VARAMAZSINIZ.TÜRKİYE 12 YILDIR IRAK ,SURİYE VE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ YIKMAK İÇİN MÜCADELE VEREN ÖRGÜTLERLE KONUŞUP BUGÜNLERE GELDİ.VATAŞLARIMIZIN CAN GÜVENLİĞİ İÇİN BÜTÜN ÖRGÜTLERLE GÖRÜŞÜR.

3
4
yanıtYanıtla
Hayretf69f@web.de:

Sen hangi ara paralel oldun Samil.Basbakan bunun hesabini sorar sana.Sen dünyanin en basarili istihbarat örgütünün,dünyanin en basarili baskani Sn.Hakan Fidan hakkinda nasil konusuyorsun.Yemek yedigin canaga pisliyorsunAllahü talaa hepinizi islah etsin.

1
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Hükümet dağılmış Şamil bey sadece Mit'' mi kim nerde ne yapıyor belli değil

4
2
yanıtYanıtla
tanertaraplili@msn.com:

halt etmişsin sen onu

yanıt0
yanıt0
Bööööö:

Şamilll evlat olsan sevilmezsinn

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title