Haberler

Şamil Tayyar: Gökçek'e Katılmam Mümkün Değil

Güncelleme:

Konuk olduğu programda cumhurbaşkanlığı tartışmalarına değinen AK Partili Şamil Tayyar, Melih Gökçek'i kızdıracak açıklamalarda bulundu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Erkan Tan'ın sunduğu "Son Söz" programında Erdoğan bir dönem daha Başbakan, Gül ise Cumhurbaşkanı olarak devam etmeli diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e "benim ona katılmam mümkün değil" sözleriyle yanıt verdi.

"GÖKÇEK'E KATILMAM MÜMKÜN DEĞİL"

Abdullah Gül'ün bir dönem daha cumhurbaşkanı olması gerektiğini vurgulayan Tayyar, "Benim ona katılmam mümkün değil. Ona katılmıyorum. Sayın Başbakan'ımızın bir süre daha görevinde kalmasının daha doğru olacağı söylüyor yapılması gereken işlerin olduğundan. Sayın Gül'ün bir dönem daha Cumhurbaşkanı olmasında fayda olacağını söylüyor. Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayı olmazsa Sayın Gül'ün aday olma ihtimali yüksek." şeklinde konuştu.

"ERDOĞAN'IN ADAY OLMAMA LÜKSÜ YOK"

"İlk defa Cumhurbaşkanı'nı halk seçecek. Bu çok önemli. Eğer Başbakan'ımız Cumhurbaşkanlığına aday olmazsa AK Parti kurulduğundan bugüne 2001'den 2014'e kadar 13 yıllık siyasi tarihinde en büyük hatasını yapar" diyen Tayyar, "Eğer Başbakan'ımız aday olmaz ise AK Parti'den daha fazla bir oyla seçilerek Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacak kim olursa olsun yeni Haşim Kılıç'lar doğma ihtimali yüksektir ve böyle bir durumda AK Parti asla huzur bulmaz. Ben Başbakan'ımızın aday olmama lüksünün bulunmadığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

ARINÇ VE ÇELİK'E TEPKİ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'in, Abdullah Gül'ü Başbakan olarak görmek istiyoruz şeklindeki sözleriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar "Sayın Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik'in bu konularda açıklama yapmalarını doğru bulmuyorum" dedi.

 

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Melih Gökçek Şamil Tayyar Bülent Arınç Ak Parti Medya Politika Haberler

500

Yorumlar (22)

hollandaayuce68@hotmail.com:

insanin kani donur bu millete.ne kader salaq yorumlar yazirlar.sanki dunyadan haberleri yok.teyyub dunya lideri.o zaman bu dunyanin basina kul.bir sayan varmi onu...hirsizlarin lideri.haha....

17
22
yanıtYanıtla
Hamivedat3610@hotmail.com:

Ulan salak sen yorum yazmadan önce, Türkçeyi iyice bir öğren!

yanıt0
yanıt0
mustafaaltinpinar68@gmail.com:

Herkes yerinde dursun cumhurbaskanı sarıgül olsun

13
25
yanıtYanıtla
doğa kandemirtakarakan@mynet.com:

tayyarı kovar ihraç eder tayyip...hapı yuttu tayyar

30
7
yanıtYanıtla
İİNANinancinan75@hotmail.com:

Tayyar be sen kimsin harbiden.... Sözcü müsün? Genel başkan yrd? mesleğin nedir?her halta bir yorum getirmeyi moda ettin...

31
5
yanıtYanıtla
GÖZE GİRMEYE ÇALIŞANademsimsek01@hotmail.com:

KENDİNİ NİMET ZANNEDİYOR ABİSİ, FASULYE MİSALİ...

yanıt0
yanıt0
ÜMİTg.u.yapi@hotmail.com:

HAKLI ABİ... MUSTAFA KEMAL'DEN SONRA TÜRKİYE'DE KOLTUĞA OTURANLAR, HEP DURUMU İDARE (STATÜKO) YOLU SEÇTİLER... KOLTUK DOLDURULURSA, YETKİ YARATILIR. TAYYİP BEY (beğenelim veya beğenmeyelim), ÇOK FARKLI BİR LİDER ve O KOLTUĞUN HAKKINI VERECEĞİ ÇOK AÇIK... YETKİ VERİLMEZ, İRADE ve İKNA İLE ALINIR.

11
18
yanıtYanıtla
maariffrkdinler@hotmail.com:

GÜL; soldu mu, solduruldu mu? çok yazık..

22
5
yanıtYanıtla
VATANDAŞNEW@BESTSERIALS.COM:

bukadar niye çarpıtıyorsunuz bu haberi anlamadım gökçekte tayarda doğru şeyleri sölemişler farklı fikirler olsun ki güzelikler ortaya çıksın

17
9
yanıtYanıtla
objektifahmetucar1978@outlook.com:

tayyar kimsenin görüşünü doğru bulmuyor acaba kendi görüşün doğru buluyormu

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title