Haberler

Şamil Tayyar'dan Hemşerilerine Teşekkür

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, İslahiye ilçesinde partisinin adayının kazanması üzerine, “Beddualarla, şantajlarla, kasetlerle, ahlaksız provokasyonlarla, paralarla ve cüzdanla seçim kazanacaklarını düşenlere osmanlı şamarını indirdiniz” diyerek, vatandaşlara teşekkür etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, İslahiye ilçesinde partisinin adayının kazanması üzerine, "Beddualarla, şantajlarla, kasetlerle, ahlaksız provokasyonlarla, paralarla ve cüzdanla seçim kazanacaklarını düşenlere osmanlı şamarını indirdiniz" diyerek, vatandaşlara teşekkür etti.

30 Mart 2014 yapılan yerel seçimlerinde AK Parti'nin yaklaşık 17 bin oy alarak İslahiye Belediye Başkanı seçilen Kemal Vuralı seçen vatandaşlara bir teşekkür konuşması yapan Şamil Tayyar, "Yaklaşık üç ay yoğun bir seçim kampanyasının sonucunda son sözü siz söylediniz Kemal Vuralı Belediye başkanı seçtiniz, Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Aday belirlenmeden önce İslahiye ilçesine seçimi kaybetmeleri durumunda siyaseti bırakacağını söylediğini hatırlatan Şamil Tayyar, "Henüz adayımız ortada yok iken bir konuşmamda bir ifadem oldu dedim ki, İslahiye'de seçimi kaybedersem siyaseti bırakırım. O gündür bugündür üzerimde inanılmaz bir baskı oldu. HEP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sırrı Süreyya Önder, geçtiğimiz zaman mecliste karşılaştık dedi ki, (Şamil siyaseti bıkacaktın sen neresi için söz vermiştin? İslahiye mi neresiydi?) Dedim ki herkes biliyordu duymayan bir sen kalmıştın, sendemi duydun dedim. Seçim günü Ankara da oyumu kullandım, Gaziantep geliyorum Uçakta CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ ile karşılaştım. Bana (istifa etme yemi gidiyorsun) dedi. Adayımız beli olduktan sonrada CHP'liler Gaziantep'te bazı yerel gazetelerde haber yaparak, dediler ki Şamil Tayyarı siyasetten silmek için Türkiye'nin büyük bir iş adamı 5 trilyon para göndermiş, buradaki CHP'lerin de 10 trilyon paraları var, 5 trilyonda Ergenekoncular kendi aralarında para toplamışlar 20 trilyon İslahiye'ye göndermişler, Şamil Tayyarı siyasetten silecekler. Peki Şamil Tayyar bu lafı niye etti, bun söylememim tek sebebi vardı. Yaklaşık 2,5 yıldır geldiğimden bu yana ben bu memlekete hizmet etmeye çalıştım. Allah hepinizden razı olsun .Bu memleket 3 yıldır bizi sahiplendi. Bu son meselede de sahiplendi ve sizler orada çok büyük bir mesaj verdiniz. Dediniz ki, arkadaş fikri olan gelsin, projesi olan gelsin ama her şeyden önemlisi adam olan gelsin, adam olan ama bunlar zannettiler ki nüfus kağıdındaki soyadına güvenerek seçim kazanabilirler. Onlar paralarının gücüne, biz dualarımız gücüne inandık. Bu seçimin o kadar mesajı vardı ki, bir Kemal Vural'ı başkan seçtiniz, bir de ben bu memlekete geldiğimden bu yana bana bu adamın kardeşi biziz, babası biziz, onun anası biziz, onun ailesi biziz dediniz ve Şamil Tayyar'a sahip çıktınız" diye konuştu.

"Bu memlekete on yıllı aşkın bir süredir hizmet eden Türkiye'yi ve bölgesini dünyasının en gelişmiş ülkesi haline getiren dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktınız" diyen Şanil Tayyar, şöyle devam etti:

"Beddualarla, şantajlarla, kasetlerle, ahlaksız provokasyonlarla, paralarla ve cüzdanla seçim kazanacaklarını düşenlere Osmanlı şamarını indirdiniz. Bir şamarı da 2009 seçimde kendine güç devşiren, ben istersem falancaya seçim kazandırırım diyen İslahiye deki küçük derebeylerine de Osmanlı şamarını indirdiniz. Adaylık sürecinde yanımda kedi gibi gezenler, adaylık kesinleşince bir anda aslan kesildiler. Senden aslan olmaz olsa olsa çakal olur çakal. Bizi mahcup etmediniz, kurda kuşa yem etmediniz. Allah hepinizden razı olsun. Seçim dönemini bir tarafa bıraktık, biz onları niye söyledik, siyaseti bırakır derken de o koltuk mesajını verirken de şunun için söyledik; biz bu memlekete hizmet etmek için geldik. Bizim koltukla bir derdimiz yok. Gerekiyorsa çeker gideriz siyaseti de bırakırız. Bu memleket zarar görmesin, bu memleket kavgalardan, çatışmalardan çok yıllar kaybetti. Bundan sonra kaybetmesin. Şimdi iş zamanı, projelerimizi hayatta geçirme zamanı, çok iyi bir belediye başkanı seçtik. Allah'a şükür, çok iyi bir meclisi üyesi seçtik, artık iş güç zamanı dedi." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Şamil Tayyar Gaziantep Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500

Yorumlar (1)

ali akcanakcan_maraz_123@hotmail.com:

lan şamil gel demokrat partiden gir sana 1.500 oy çıkarmı milet ampüle veriyo sana degil ;)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title