Haberler

Samif'14 İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı

SAMİF'14 İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, Samsun'da açılacak.

SAMİF'14 İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, Samsun'da açılacak.

İŞKUR Samsun İl Müdürü Hasan Kılıçaslan, yaptığı yazılı açıklamada, 2012 yılından bu yana her yıl ilin istihdam politikasına katkı sağlamak amacıyla, iş arayan ve iş vereni ortak bir platformda buluşturarak iş arayana iş, işçi arayana ise işçi sloganıyla İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı düzenlendiğini belirtti.

Bu fuarlarda, kurulan stantlar dışında etkinlikler ve paneller de düzenlendiğini, bu panellere ulusal düzeyde markalaşmış firmaların ve kamu kurumlarının üst düzey yetkilileri davet edilerek bilgi ve tecrübelerinden yararlanıldığını, ayrıca tanınmış konuşmacılar tarafından da konferanslar düzenlendiğini bildiren Kılıçaslan, bu yıl ise 17-18 Ekim'de SAMİF'14 Samsun İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı düzenleneceğini ifade etti.

Stantların iki gün boyunca Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda açık kalacağını ve günlük 50 bin ile 60 bin kişinin geçtiği fuar alanına yoğun ilginin olacağının tahmin edildiğini aktaran Kılıçaslan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Fuar süresi boyunca fuara katılan firmalar insan kaynaklarına yönelik faaliyetlerde bulunarak firmalarının tanıtımlarını yapabilecek, ayrıca iş imkanları hakkında bilgilendirme yaparak iş görüşmelerini de gerçekleştirebileceklerdir. Bütün altyapı çalışmaları tamamlanan ve eğitim destekli istihdam modeli olarak kullanılacak ve iş arayan ile iş verenleri buluşturan bir veri tabanı ve platform olan Samsun Eğitim Projesinin açılış ve tanıtımı da gerçekleştirilecektir.

Valiliğimizin genel koordinasyonu ile Samsun'daki istihdam açığının giderilmesine katkı sağlayabilecek kurumlardan başta il müdürlüğümüz olmak üzere Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, Ticaret ve Sanayi Odası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Canik Başarı Üniversitesi, ile Esnaf ve Sanatkarlar Odasının katkıları ile projenin hayata geçirilmesi sonucunda "platform.samsuniskur.com" internet sitesi kullanılarak veri tabanına yapılacak kayıt ile iş arayanlar iş ve eğitim taleplerine başvuracak iş verenler de işçi taleplerini buradan karşılayabileceklerdir."

Kılıçaslan, şunları kaydetti:

"Ayrıca fuarın ilk günü Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde Samsun Eğitim Projesinin tanıtımının yanında Samsun Port Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı'nın 'Girişimcinin Sorumluluğu ve Samsun'da Lojistiğin Geleceği' konusunda ve Kişisel Gelişim Uzmanı Mümin Sekman'ın 'Her Şey Seninle Başlar' konulu seminerleri yer alacak. İlimizde faaliyet gösteren firmalardan en çok istihdam gerçekleştiren, en çok engelli çalıştıran ve kurum faaliyetlerimizden en çok faydalanarak katkıda bulunan 20 firmaya da Valimiz İbrahim Şahin tarafından teşekkür belgesi verilecektir." - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Kılıçaslan Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title