Haberler

Samgaz'da Şara Dönemi

Yaklaşık 10 yıldır SAMGAZ Genel Müdürlüğü görevini yürüten Murat Albayrak görevini eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara’ya devretti.

Yaklaşık 10 yıldır SAMGAZ Genel Müdürlüğü görevini yürüten Murat Albayrak görevini eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara'ya devretti.

Albayrak ilk göreve geldikten itibaren bugüne kadar en iyi, en güzeli ve en kaliteliyi hedeflendiklerini belirterek, "02 Temmuz 2004'ten bu yana bu şehrin çocuğundan yaşlısına her bireyinin daha müreffeh bir hayat yaşaması için çağın gereği olan doğal gazı onların hizmetine sunmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık" dedi.

Albayrak; Samsun Tekkeköy, Canik, İlkadım ve Atakum şehirlerinden oluşan lisans bölgesinde SAMGAZ; Konya iline ait Seydişehir ve Çumra ilçelerinden oluşan lisans bölgesinde ise SelÇukGAZ olarak hizmet verildiğini belirtti.

SAMGAZ birim müdürleri ve şeflerinin hazır bulunduğu devir tesliminde Albayrak bütün ekibi görev tarifleri ile birlikte tek tek takdim etti.

Murat Albayrak; Yatırım Müdürü Yılmaz Kolsan, İkmal ve Bakım Şefi Mustafa Hayri Özdemir, Mukavele Sorumlusu Fuat Kaya, GIS-Harita Şefi Özge Özdemir, Yapım Kontrol Şefi Hakan Baltaoğlu, Müşteri Hizmetleri Müdürü Esra Göktepe, Müşteri İlişkileri Şefi Vildan Avşar, Tahakkuk ve Faturalandırma Şefi Oğuzhan Bulat, İşletme ve Tesisat Müdürü Murat Aras, İşletme Şefi Serkan Erol, İç Tesisat Şefi Mustafa Pehlivan, Kalite Yönetim Sistemleri Müdürü Samet Kılıç, İnsan Kaynakları Müdürü Hüseyin Yılmaz ve SelÇukGAZ Proje Müdürü Mustafa Eyüp Öztürk'ü takdim ederek ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Kenan Şara da Murat Albayrak'tan bu görevi devir almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, kendisine teşekkür etti.

Albayrak, "Hizmet sürem boyunca kaliteli, özellikle de güvenli bir alt yapı ve işletmeyi hedefledik. En küçük detaylarda bile bu ilkeden ödün vermemeye çalıştık. Hem halkımızın duasına layık olalım hem de ülkemizde her yönüyle örnek bir doğal gaz firması olarak adımızı duyuralım istedik" ifadelerini kullandı.

Albayrak tarafından yapılan kısa bir şirket tanıtımı ve ekip takdiminden sonra SAMGAZ Sevkiyat Kontrol Merkezi ve 80 bin Sm³/h Tekkeköy istasyonu ziyaret edildi. Ziyarette Şara'ya şirket yöneticileri tarafından kısa brifingler verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Albayrak Tekkeköy Samsun Şara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title