Haberler

Samet Aybaba'nın Favorisi Beşiktaş

SAMET Aybaba, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu için en güçlü adayın Beşiktaş olduğunu söyledi.

SAMET Aybaba, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu için en güçlü adayın Beşiktaş olduğunu söyledi.

Denizli İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi'nde söyleşiye katılmak üzere kente gelen Samet Aybaba, daha önce Denizli Beşiktaşlılar Derneği'ni de ziyaret etti. Samet Aybaba, Dernek Bakanı Abdurrahman Tüfenkcioğlu ve üyelerle birlikte yapımına devam edilen mağaza ve toplantı salonunu gezdi. Beşiktaş'ın, "Feda" sezonunda takımı teknik direktörü olan Samet Aybaba, "Beşiktaş'ta geçen yıldan beri devam eden bir başarı var. Şampiyonlukta bu yılın da favorisi ama daha dikkatli olması lazım" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda oynanan olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe maçını ve ardından verilen cezaları değerlendiren Samet Aybaba, "Rakip taraftarların derbilere alınmasına devam edilmesi gerekiyor. Birkaç maçta olay oldu diye bundan geri dönmek doğru değil. Futbolun içindeki dostluk kardeşlik mesajından vazgeçmemek gerekiyor. Futbolun daha rahat daha keyifli seyredilmesini istiyorsak hep birlikte birtakım sıkıntılara da katlanıp bunları aşacağız" diye konuştu.

Kulüp yöneticilerinin futbolun içinden gelmedikleri için olayları engelleyemediklerini savunan Aybaba, "Mesajları doğru vermek gerekir. Büyük camiaların birbirine ihtiyacı var" diye konuştu.

YABANCI SAYISINA ELEŞTİRİ

Teknik direktör Samet Aybaba, Süper Lig'deki 14 yabancı kuralının gelecekte A Milli Takım için olumsuz sonuçlar doğuracağını söyledi. Deneyimli teknik adam, "Bizim ülkemizde 14 yabancı oyuncu oynatabiliyorsunuz. Ülkede bir tane yerli santrfor ya da bir stoper bulamıyoruz. Milli takım oyuncularının çoğunu gurbetçi futbolcular oluşturuyor. İlerleyen dönemde ay-yıldızlı takımımız için sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samet Aybaba Beşiktaş Denizli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title