Haberler

Samet Aybaba Lösemi Hastası Buse'ye Moral Oldu

Eski Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba, Dörtyol ilçesindeki lösemi hastası Buse Kaba'yı ziyaret ederek moral verdi.

Eski Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba, Dörtyol ilçesindeki lösemi hastası Buse Kaba'yı ziyaret ederek moral verdi.

Beşiktaş hayranı olduğu bilinen ve geçtiğimiz günlerde Beşiktaşlı futbolcularında imzalı formalarının hediye gönderildiği Buse Kaba'yı Samet Aybaba ile Dörtyol Beşiktaş Taraftarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Karabulut ziyaret etti.

Yöresel Musiki Topluluğu'nun da hazır bulunduğu ziyarette Buse, Aybaba ile kendisi için topluluğun sunduğu mini konseri dinledi.

Buse ile bir süre sohbet eden Aybaba, "Buse'yi ziyaret etmekten mutlu oldum. Beşiktaşlı bütün oyuncuların imzaladığı forma zaten kızımıza hediye edilmiş. Ben de ziyaretten memnuniyet duydum, teklif üzerine seve seve geldim. İnşallah ziyaretimiz kızımıza moral olmuştur. Önümüzdeki günlerde kızımızı doktorların da izniyle Beşiktaş maçına götürmeyi talep edeceğim." diye konuştu.

Aybaba daha sonra Buse'ye cep telefonu numarasını vererek kendisini her zaman arayabileceğini belirtti.

İlkokul 4'üncü sınıfta okurken 10 ay önce lösemi teşhisiyle tedaviye başlanan Buse Kaba da Samet Aybaba'ya teşekkür ederek çok memnun olduğunu, sağlığı elverirse maça gitmeyi çok istediğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Samet Aybaba Dörtyol Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title