Haberler

Samanyolu TV'nin Yeni Günlük Dizisi Başlıyor

Dikkat çeken hikayesi ve genç oyuncu kadrosuyla yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden Çınarın Gölgesinde, bu akşam günü başlıyor.

Çekimleri 5 bin metrekarelik dev bir platoda gerçekleştirilen ve yarım milyon dolarlık bir harcama yapılan yeni günlük dizi Çınarın Gölgesinde izleyici ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Pelin Bölükbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Ali Alper Türkan, Sevinç Erol, Esra Yıldıran, Ayşegül Aslan ve Emre Çaltılı gibi oyuncuların yer aldığı yeni günlük dizi 20 yıllık bir esaretten sonra kaybettiklerini yeniden kazanmaya çalışan bir annenin hikayesini konu alıyor.

Dizinin heyecanla beklenen ilk bölümünde; uğradığı iftira sonucu müebbet hapse çarptırılan Çınar, 20 yıllık bir esarettin ardından gelen sürpriz bir kararla tahliye olur. Tam da her şey bitti derken hayata yeniden başlayabilmenin mutluluğunu yaşayan Çınar'ın bu tahliyesi yıllardır saklanan gerçeklerin ortaya çıkmasından endişelenen eltisi Zuhal'i ve onun kocası Turgut'u tedirgin eder. Oynadıkları oyunun ortaya çıkması geçmişte yaşananların tek tanığı olan Halil'in elindedir ve bu durum Zuhal ile Turgut'u acımasız planlar yapmaya iter. Çalınan yirmi yılına karşılık artık hayattan alacaklı olan Çınar ise kendisini öldü bilen çocuklarının karşısına çıkmak için geri döner. Ancak döndüğünde hiç bir şeyin artık eskisi gibi olmadığını görür.

Yönetmenliğini Ahu Atılgan ve İlyas Yavuz'un, yapımcılığını Mustafa Bilgiç'in üstlendiği, senaryosunu ise Küçük Gelin ve İki Dünya Arasında dizileriyle tanınan Erkan Çıplak'ın yazdığı Çınarın Gölgesinde, ilk bölümüyle, bu akşam saat 19.00'da Samanyolu TV'de.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akdeniz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title