Haberler

Saman Yüklü Tır ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

Güncelleme:

Konya'nın Ereğli ilçesinde belediye görevlilerinin içinde bulunduğu otomobil ile saman yüklü TIR'ın çarpışması sonucu oluşan trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde Halkapınar Belediyesi görevlilerinin içinde bulunduğu otomobil ile saman yüklü TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Halkapınar istikametinden Ereğli yönüne giden Şahan Vardar İdaresindeki 42 ENT 43 plakalı otomobil, Mehmet E. idaresindeki 24 V 7730 plakalı saman yüklü TIR ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Şahan Vardar, Mustafa Erbey ve Recep Dumlu yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Recep Dumlu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kazada yaralanan 3 kişinin Halkapınar Belediyesi'nde görevli olduğu öğrenildi.

Kazada saman yüklü TIR'ın yol kenarında bulunan bir ahıra saman boşaltmak için yolu kapattığı ancak sürücünün gerekli güvenlik önlemlerini almadığı öne sürüldü.

Kaza sonrası olay yerine gelen Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, kaza ile ilgili bilgi aldı. TIR sürücüsü Mehmet E. ile kısa süreli sözlü tartışma yaşayan Başkan Vardar, yaptığı açıklamada, belediye personelimiz mesai bittikten sonra kendi özel araçları ile Ereğli'ye geliyorlardı. Fakat hiç bir güvenlik önlemi alınmadığı için yolu kapatan TIR'a çarptılar. Kendilerine Allah'tan şifa diliyorum bir arkadaşımızın durumu ağır diye konuştu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fahri Vardar Halkapınar Ereğli Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title