Haberler

Karabük'te, Saman Yüklü Kamyon Alev Topuna Döndü

Güncelleme:

Karabük'te, sürücüsünün cuma namazına gittiği sırada alev alarak yanan saman yüklü kamyon. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kontrol altına alındı.

Karabük'te sürücüsünün cuma namazına gittiği saman yüklü kamyon çıkan yangında alev topuna döndü. Yangında saman yüklü kamyon ile yanındaki vinç kullanılmaz hale geldi.

SAMANLAR BİLİNMEYEN NEDENLE TUTUŞTU

Yangın, öğle saatlerinde Cumapazarı mevkisinde meydana geldi. Şahin Başkurt, saman yüklü kamyonunu yol kenarında Ercan Demirtaş'a ait vincin yanına park etti. İki sürücü de Cuma namazı için camiiye gitti. Bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle samanlar tutuştu. Kısa sürede kamyonu saran alevler bitişiğindeki vince de sıçradı. Haber verilmesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek kontrol altına almayı başardı.

ŞOFÖRLER YANGINI GÖRÜNCE ŞOKE OLDU

Yanan araçların yakınındaki diğer araçlar ise sürücüleri tarafından uzaklaştırıldı. Namaz çıkışı araçlarının yanına gelen sürücüler Şahin Başkurt ve Ercan Demirtaş, yangını görünce şoke oldu. Ercan Demirtaş, itfaiyenin söndürme çalışmalarını gözyaşları içinde izleyerek arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cumapazarı Karabük 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title