Haberler

Saman Balyalarının Yandığı Köyde Terörist Baskını Paniği

Güncelleme:

Erzincan'a bağlı 22 yıl önce PKK saldırısına maruz kalan Uluköy'de iki eve ait saman balyalarının yanması terörist saldırı paniğine neden oldu.

Erzincan'd dün saat 22.40 sıralarında merkeze 28 kilometre uzaklıkta ve 22 yıl önce PKK saldırısına maruz kalan Uluköy'de iki eve ait saman balyalarının yanması terörist saldırı paniğine neden oldu.

Köye çok sayıda asker sevk edilirken köyde görülen şüpheli 2 otomobil ve kundaklama olayı ile ilgili soruşturmaya başlandı.

2 ŞÜPHELİ ARABA

Olay dün saat 22.40 sıralarında merkeze 28 kilometre uzaklıkta bulunan yaklaşık 500 kişinin yaşadığı Uluköy'de meydana geldi. 1993 yılı Ağustos ayında PKK'lı teröristlerin düzenlediği 1 kişinin öldürüldüğü 6 kişinin yaralandığı, 15 ev ile 7 aracın yaktığı Uluköy'de iki otomobil hareket halinde görüldü. Köylülerin şüphe üzerine izlediği otomobiller kısa süre sonra kayboldu.

BALYALAR YANMAYA BAŞLADI

Hemen ardınan Mimar Sinan Mahallesinde Ahmet Uzun'a, Faik Osman Mahallesi'nde Halil Kaya'ya ait evlerin bahçesinde bulunan saman balyaları bir anda yanmaya başladı.

Kundaklama sonucu çıktığı öne sürülen yangın köylüler tarafından söndürülmeye çalışılırken, ihbar üzerine Erzincan ve Üzümlü İlçesi'nden itfaiye araçları sevk edildi.

ASKERLER KÖYE GELDİ

İtfaiye ekipleri, saman balyalarını söndürüken, bunun terör saldırısı olduğunu düşünen köylüler, durumu jandarmaya bildirdi.

Köy korucuları silahlanırken, Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Orhan Tonğ başta olmak üzere çok sayıda asker köye geldi. Ahmet Uzun, evinin bahçesindeki saman balyalarının bir anda yanmaya başladığını anlattı.

JANDARMA İZ PEŞİNDE

Bölge, jandarma ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, plakası belirlenen iki otomobili arama ve yangının çıkış nedenini belirleme çalışmalarına başlandı.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Uzun Erzincan Uluköy Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (21)

siirtli:

siz ancaaa dağları bombalayın. . . . Şehirdeki teröriste hala tomalarla müdahale ediliyor. . . adam el yapımı parça tesirli bomba atıyor hala tomaylka şorlandla peşinden koşuluyor. . . . . . termal kameralı cobra araçlarınla tıkır tıkır vursana bu kalleşleri. . . . . şu andaaaa pkk ile mücadele yapılmıyor. . . . . bu ortada bi gerçek. . . adam pkk tükürüğüyle boğar dedi serbest , biri apo nun daha heykelini dikecez dedi oda serbest , biri pkky silah götürdü hala vekilli yapıyor , biri polise tokat attı hala geziyor ,

50
8
yanıtYanıtla
TCxMobil-IOS:

Sonra köyleri askerler yaktı dimi. Alın kimin yaktığı belli şeref yoksunları

18
13
yanıtYanıtla
BBB:

sen ne biliyonda konuşuyon doğudamı yaşadın TIRREK

yanıt2
yanıt0
türkiyeöMobil-ANDROID:

ermeni soylu pkk den herşey beklenir

24
6
yanıtYanıtla
akp garibanı öldürtüyor:

pkk gariban askeri öldürmek istemiyor. . . akp mağraların önüne kadar götürüyor, asker öldürülsün diye. . . pkk artık devlet mantığında örgüt mantığını 5 yıl önce bıraktı. . . sivil gibi düşünmesini öğrendi

5
21
yanıtYanıtla
özel tim Mobil-ANDROID:

Kardeşim o G3 tarih oldu öyle askerler gezdirsin diye veryolar zaten asker göreve de çıkmıyor allah devletimize milletimize zeval vermesin bayagi iyi suan kulandigimiz silahlar yeni nesil termaller inş daha iyilerinide yapacak Bu aziz milettin bilginleri

14
4
yanıtYanıtla
aaaa:

kurt kardeslerım destekleyın pkk hdp en cok zulum sıze

10
7
yanıtYanıtla
...:

FOTODA ELLERİNDE MG3 İLE BEKLEYEN ASKERLER ŞEHİT OLUYOR İŞTE. . . BUNLAR VATANİ GÖREVİNİ YAPAN SENİN BENİM AKRABAM EVLADIM KARDEŞİM ABİM, BU ASKERLERLE OLMAZ BU İŞ. . . HA OLUR AMA İŞTE BU KADAR OLUR. . . ÖLEN ÇOK OLUR. . . PROFESYONELLER SAHAYA İNSİN, BU SÜT KUZULARI BOŞUNA ÖLMESİN YAZIKTIR. . .

13
1
yanıtYanıtla
BORDO BERELİ.:

PROFESYONELLER ZATEN SAHA DA, DAĞ DA MERAK ETME. . . ONLAR OLMASA ZATEN SEN ŞU AN BU SATIRLARI BÖYLE RAHAT YAZAMIYOR OLURDUN. . .

yanıt6
yanıt4
HAKHUKUKGAGGUGUK:

o profesyönel asker ler dediğinin sayısı umut ettiğin kadar olsa zaten inerdi tsk ergenekon davası nedeniyle tadilatta şimdi siz umut edin

yanıt4
yanıt2
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title