Haberler

Sam'dan Barış Ve Sevgiye Duygu Yüklü Şarkılar

Güncelleme:

Sempatik tavırlarıyla barış ve sevginin daim olması için mesajlar veren Sam'ın şarkıları hep bir ağızdan söylendi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise konser öncesi interaktif ortamdan düzenlenen anketle vatandaşa sorular yöneltti.


Beylikdüzü Belediyesi'nin bu yıl 2.'sini düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları müziğin güçlü sesi Leman Sam'ı ağırladı. Korhan Abay'ın Yarışmaç adlı yarışmayı sunmasıyla başlayan etkinliğin ardından, interaktif ortamda düzenlenen anketle halkın nabzı tutuldu. Her zaman katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ankette çıkan cevaplar üzerinden durum değerlendirmesi yaptı.

Şarkılar Barış ve Sevgi İçin Söylendi

Sam, İlla İlla, Bana Esmeyi Anlat, Nereye Kadar, Anladım Ki, Yapma Dedim Yaptın Gönül gibi 7'den 70'e herkesin bildiği unutulmaz eserleri alanı dolduran binlerce kişi ile birlikte söyledi. #barışındilisevgi etiketiyle Twitter'dan gelen güzel mesajların ekrana yansıtılmasıyla renkli görüntülere sahne olan ortamdan, barışa, özgürlüğe, kardeşliğe şarkılar gönderildi.

"Üzücü günler geride kalsın"

Sanatçıya, verdiği güzel konser için teşekkür eden Başkan İmamoğlu, kırlangıç sembollü plaket takdiminde bulundu. İmamoğlu, Sam'ın seslendirdiği şarkıların güzelliğinden söz etti, "Beylikdüzü'ne sesinizle ayrı bir huzur geldi" dedi. Sam ise gördüğü coşkulu kalabalık karşısında, "Müzik insanların ruhunu iyileştirir. Benim şarkılarım duygu içeriyor. Bu gece söylediğimiz şarkıları ülkemizin üzücü günlerinin geride kalmasını dileyerek söyledim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Leman Sam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title