Haberler

Saltukovaspor Yararına Dayanışma ve Kaynaşma Kahvaltısı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde kulübün bünyesinde olan Saltukovaspor kulübü yararına dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde kulübün bünyesinde olan Saltukovaspor kulübü yararına dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.

Kahvaltıya; CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, CHP İl Genel Meclis Üyesi İsmail Korkmaz, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Genel Maden İş Sendikası Başkan Yardımcısı Muharrem Sarıçam, Genel Maden İş Sendikası Karadon Şube Sekreteri Adnan Tıska, Saltukovaspor kurucu Başkanı Erkan Bakar, Saltukovaspor Futbol takımı ve vatandaşlar katıldı. Belediye düğün salonunda yapılan kahvaltıda Başkan Zerrin Güneş ve Saltukovaspor oyuncuları da gelen davetlilere teşekkür ederek program sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saltukova Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title