Haberler

Saltukova Gazi Ortaokulundan Hüzünlü Çanakkale Tiyatrosu

Güncelleme:

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova Gazi Ortaokulu öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferini konu alan bir tiyatro gösterisi sundu.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova Gazi Ortaokulu öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni konu alan bir tiyatro gösterisi sundu.

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi salonunda düzenlenen etkinliğe, Karabük İlinin Yenice İlçesi İlçe Milli Eğtim Müdürü Dursun Şen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Gazi Ortaokulu Müdürü Resul Demir, Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şube Başkanı Şeref Köktürk, okul müdürleri, şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik öncesi saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı söylendi. Saltukova Gazi Ortaokulu Kültür ve Edebiyat Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan "Çanakkale Geçilmez" tiyatrosu salona gelen vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi. Tiyatro oyununu sergileyen öğrenciler zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Salonda da tiyatro gösterisini izleyen vatandaşlarda gözyaşlarına boğuldu. Öğrenciler etkinlik sonunda da arkadaşlarına sarılarak ağlamaya devam etti. Okul Müdürü Resul Demir, tiyatroyu sergileyen öğrencilere ve izleyenlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Resul Demir Zonguldak Saltukova Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title