Haberler

Saltukova ÇPL Öğrencilerinden Yıl Sonu Sergisi

Güncelleme:

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde, Çok Programlı Lisesi (ÇPL) öğrencileri bir yıl boyunca öğrendikleri çalışmaları sergilediler.

Saltukova Beldesinde, bu yıl eğitim öğretime açılan ÇPL Lisesi öğrencileri bir etkinlik daha yaptı. Etkinlikte öğrenciler öğretim yılı boyunca öğrendikleri çalışmaları sergilediler. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Erkan Islak; "Saltukova ÇPL Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin öğretim yılı boyunca yapmış oldukları etkinliklerden oluşan ürünlerinin Saltukova çarşı meydanında sergilenmesinde emeği geçen bölüm öğretmeni Özlem Durmuş, Rehber Öğretmeni Adem Aydın ve bölüm öğrencilerine teşekkür eder, ayrıca etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Saltukova Belediye Başkanımız Zerrin Güneş'e, Önceki Belediye Başkanı Adil Düzlü' ye, Saltukova İlkokulu Müdürü Ergün Aydemir' e, Gazi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Zafer Günlü' ye ve Okul Aile Birliği Başkanı Murat Çolak' a saygı ve şükranlarımı sunarım" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Saltukova Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title