Haberler

Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışması

Müsabakalar Adana'da devam ediyor.

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Adana'da düzenlenen Salon Federasyon Kupası okçuluk yarışmaları devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aydın Yolaç, Çukurova TÜYAP Fuar Salonu'nda süren müsabakalara 37 ildeki 107 kulüpten 577 sporcunun katıldığını belirtti.

Yolaç, okçulukta ilk kez bu kadar yoğun sporcunun katıldığı yarışmaların yapıldığını bildirerek, Adana'da organizasyon konusunda deneyimli bir ekibin bulunduğunu, hiçbir aksamanın yaşanmadığını kaydetti.

Organizasyonun sıkıntısız sürdüğünü aktaran Yolaç, şöyle devam etti:

"Dünkü yarışlardan sonra 32 sporcu çeyrek finale kaldı. Pazar günü yapılacak final müsabakalarında dereceye girecek 8 kadın ve erkek sporcu ile engelli sporcular belli olacak. Bu 32 sporcu aynı zamanda Ocak ayının son haftasında Samsun'da gerçekleştirilecek Salon Türkiye Şampiyonası'na katılacak. Başaralı organizasyon nedeniyle Adana'ya ulusal ve uluslararası müsabakalar verilmesini sağlayacağız."

Yolaç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin çabalarıyla, sporcuların bazı ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, hiçbir bölgede bu denli rahat ve huzurlu ortamda müsabaka yapmadıklarını da bildirdi. - Adana

Kaynak: AA / Spor

Merkez Hakem Kurulu Türkiye Aydın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title