Haberler

Salihli Ticaret Borsasın'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Salihli Ticaret Borsası (STO) yönetim kurulu üyeleri, Salihli Ziraat Odası Başkanı Necati Aktürk ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Salihli Ziraat Odası Başkanı Necati Aktürk, Salihli Ticaret Borsası (STO) Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Üyesi M.Emin Deniz ve Genel Sekreter Turan Yalçın'ı ağırladı. Aktürk'e yeni görevinde başarılar dileyen Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, "Toprakları verimli ve zengin olan bir memlekette yaşıyoruz. Bu nedenle tarımla ilgili olan projeler konusunda çiftçilerimize katkı sağlamak için mücadele etmeliyiz. Tarım için ne yapılması gerekiyorsa özveri, birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bu dayanışmayla birlikte bölgemiz halkına daha kaliteli hizmet vererek bölgemizin güçlenmesine katkı sağlayacağız. Salihlimiz için birlikte oluşturacağımız faaliyetlerde elimizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyiz. Kurumumuz adına tekrar yeni görevinizde başarılar dileriz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkan'ı Necati Aktürk ise şunları kaydetti

"Bizler delegeler tarafından seçim ile göreve getirildik. Salihli çiftçisine en iyi hizmeti vermek için buradayız. Bizler çiftçilerimizin her zaman yanlarında olacağız. Faydalı olacak her şeyi oda olarak yapmaya hazırız. Salihli Ziraat Odası'nın ismini yaptığımız çalışmalarla herkese duyuracağız. Yaptığımız her işten ve projelerimizden haberiniz olacak. Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Salihli Ticaret Borsası'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turan Yalçın Salihli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title