Haberler

Salihli Sanayicisi Ergün'ü İstiyor

Güncelleme:

Cengiz Ergün, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Salihli ilçesinin ikinci gününde, Salihli Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Salihli ilçesinin ikinci gününde, Salihli Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Yüzlerce esnafla tek tek el sıkışan ve hayırlı işler dileyen Ergün, esnafın sorunlarını da dinledi. Ergün'e çalışmalarında başarılar dileyen sanayi esnafı, Manisa Belediyesi tarafından Manisa sanayisine yapılan hizmetleri takip ettiklerini, benzer çalışmanın Salihli'ye de yapılmasını istedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Salihli ilçe gezisine Sanayi Sitesi esnafıyla devam etti. Ergün, sanayi gezisi öncesi Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ın kayınvalidesinin cenaze namazına katıldı. Kayınvalidesi Maktule Oral'ı 88 yaşında son yolculuğuna uğurlayan Okay'a başsağlığı dileklerini ileten Ergün, daha sonra merhumenin Küçük İmam Camii'ndeki cenaze namazına katıldı.

Salihli Ergün ile hak ettiği hizmete kavuşacak

Gün boyunca sanayi sitesinde esnaf gezisi yapan Ergün'e Salihli Belediye Başkan Adayı Zeki Kayda da eşlik etti. İlk olarak sanayiye otobüs içinde esnafları selamlayarak giren Ergün ve Kayda, daha sonra otobüsten indi ve esnaflarla tek tek el sıkıştı, hayırlı işler diledi. Ergün ve Kayda'ya büyük ilgi gösteren Salihlili sanayi esnafı, iki adaya da seçim çalışmalarında başarılar diledi. Ergün'ün Manisa'da ortaya koyduğu hizmetleri takip ettiklerini belirten bazı esnaflar, Salihli'nin de hizmeti hak ettiğini, bunun da Cengiz Ergün ile gerçekleşeceğine inandıklarını ifade etti.

10 kilometre yaya kat edildi

Sabahın ilk saatlerinden akşam saatlerine kadar devam eden gezide, yaklaşık 10 kilometrelik mesafe yaya olarak kat edildi. Ergün'e çalışmalarında başarılar dileyen sanayi esnafı, Manisa Belediyesi tarafından Manisa sanayisine yapılan hizmetleri takip ettiklerini, benzer çalışmanın Salihli'ye de yapılmasını istedi. Esnaflara iyi dilekleri nedeniyle teşekkür eden Manisa Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Manisa'da ortaya koydukları doğru çalışmaların kentin her bölgesinden takdirle karşılandığına şahit olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Esnafı rahatlatacak hizmetler yapılmalı

Manisa'da yaptıkları çalışmalarla esnafların işlerine de olumlu yansımalar olduğunu belirten Ergün, yıllarca geri planda bırakılmış olan Küçük Sanayi Sitesi'nde 6 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaparak o bölgede de esnafa rahat bir nefes aldırdıklarını söyledi. Esnaf gezisi sırasında sitede turşu satışı yapan bir esnaf da Ergün'e turşu suyu ikram etti. Ergün, sanayi gezisini akşam yemeğiyle noktaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Uğur Okay Cengiz Ergün Salihli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title