Haberler

Salihli Filede Karşıyaka'ya Direnemedi

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig A Grubu’nda Salihli Belediyespor, sahasında konuk ettiği İzmir ekibi Karşıyaka’ya 3-1 yenildi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig A Grubu'nda Salihli Belediyespor, sahasında konuk ettiği İzmir ekibi Karşıyaka'ya 3-1 yenildi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig A Grubu'nda Salihli Belediyespor, ligin 12'inci haftasında Karşıyaka'yı konuk etti. Belediye Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, Salihli Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca, Mahmut Süreyya Karaoğlu, Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya ile çok sayıda voleybol sever izledi. Karşılaşmaya iyi başlayan Karşıyaka 1.seti 23-25 kazanınca maçta durumu 1-0 yaptı. 2.sette toparlanan Salihli Belediyespor, bu seti 25-14 kazanarak maça dengeye getirdi. 3.seti 17-25, 4.seti de 15-25 kazanan Karşıyaka, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Rakip Karşıyaka bu galibiyet ile puanını 27'ye yükseltirken, Salihli Belediyespor ise 11 puanda kaldı.

Maç öncesi 45.5 Taraftar grubu tüm taraftarlara, sporculara ve polislere karanfil dağıtırken, maç sonrası ise Salihli Belediyespor Baş Antrenörü Bora Şensoy'u istifaya davet etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyespor Karşıyaka Türkiye İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title