Haberler

Salihli'de Yaz Okulları Futbol Şenliği Tamamlandı

Salihli Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen Yaz Okulları Futbol Şenliği sona erdi.

Salihli Belediye spor Kulübü tarafından düzenlenen Yaz Okulları Futbol Şenliği sona erdi.

Yunus Oktav Semt Sahası'nda düzenlenen Belediye spor Yaz Okulları Futbol Turnuvasına, Salihli Belediye spor'un yanısıra Buca spor, Salihli spor, Salihligücü, Galatasaray Futbol Okulu, Kocaçeşme spor, Salihli Gençlik spor ve Salihli Futbol Okulu'nun minik sporcuları katıldı.

Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, turnuvanın son gününde tüm katılımcı takımların antrenörlerine plaket oyunculara ise madalyalarını takdim etti. Törende konuşan Sungur "Sevgili gençler değerli antrenörler bu yıl ilk olarak düzenlediğimiz minikler futbol turnuvasına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Miniklerimizin spor sevgisini arttırmak birinci önceliğimiz. "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim." diyen Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk gibi bizlerde burada miniklerimize birlikteliğin, centilmenliğin ve birbirlerine duydukları saygının önemini bir kez daha göstermiş olduk." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title