Haberler

Salihli'de Kurtuluş Günü Halk Konseri ile Renklendi

Salihli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen halk konserinde sanatçı Ahmet Şafak, Kent Meydanı’nda birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

Salihli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen halk konserinde sanatçı Ahmet Şafak, Kent Meydanı'nda birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

Binlerce vatandaşın katıldığı konserde Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda bir konuşma yaptı. Kayda konuşmasında, göreve geldikleri günden buyana Salihli halkı için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek "7 Nisan'da göreve başladık. O günden buyana durmadan koşturuyoruz. 54 yıldır kullanımda olan 2 köprü için ihaleye çıktık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'de bir söz verdi ve Otogar Kavşağı'na söz verdiğimiz geçitlerimiz yapılacak. Bu projeleri yerine getirme zevkini hep beraber yaşayacağız. Bugüne kadar 1000 km yol yaptık. Her yerimiz asfalt olacak, tertemiz 103 mahallemiz olacak. Bizim Sevgi Yolu'muz 1 tane değil 103 tane olacak. Salihli halkı bize güveniyor ve bizi bağrına basıyor. Salihli, 6 ilçe belediyemiz Büyükşehir ile birlikte pırıl pırıl olacak. Pazar yerinizi yılbaşında ihale edeceğiz. Gençlerimiz için 2015 yılında Gençlik Merkezi'nin temelini atacağız"

Başkan Kayda "Yıllarca okul müdürlüğü yaptım, eğitim camiasının içinde bulundum. Salihli'de eğitimin zirveye çıkmasında en büyük etken okul müdürlerimizdir. Ancak son uygulamalarla bizim yol arkadaşı kardeşlerimizi anlamsız puanlamalarla düşürdüler. Bunları yapanları kınıyoruz. Bu kararın bir şekilde yargıdan döneceğine inanıyoruz. 1 hafta sonra okullar açılacak, hangi okulda kim müdür olacak belli değil. Bizlere güvenmeye devam edin. 5 yıl için değil, 10 yıl değil 15 yıl sizlerle birlikte kalacağız" dedi.

Gece, havai fişek gösterileri ile sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şafak Zeki Kayda Salihli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title