Haberler

Salihli'de Kırsal Kalkınma Paydaş Toplantısı Yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde Tekelioğlu Mahallesinde gerçekleştirilecek olan "Marmara Gölü Çevre Köyleri Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma Projesi" kapsamında hazırlanan ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından protokolü imzalanan projenin çalışmaları başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Avrupa Birliği Projeleri ve Dış İlişkiler Şube Müdürü Nedim Zurnacı tarafından toplantıya katılanlara Marmara Gölü Çevre Köyleri Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma Projesi anlatıldı.

Salihli Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen Marmara Gölü Çevre Köyleri Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma Projesi Salihli Paydaş toplantısına, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Salihli Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Personeli, Salihli Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Salihli İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Salihli Fotoğrafçılık Derneği Üyeleri, Gema Vakfı, Salihli Ziraat Odası, Salihli Bisiklet Derneği ve Salihli Turizm Derneği üyeleri katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyesi Cengiz Ergün Marmara Gölü Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title