Haberler

Salihli'de Kahkaha Dolu Bir Gece

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında sahnelenen ve tüm geliri Salihli Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ne bağışlanan "El Deliye Biz Akıllıya Hasret" adlı tiyatro oyunu, Salihli'de tiyatro severlerle buluştu.

Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Şehir Tiyatrosunda sahnelenen " El Deliye Biz Akıllıya Hasret " adlı oyun, tiyatro severlerle buluştu. Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San ile çok sayıda sanatsever tarafından izlendi. Valentin Katayev'in yazdığı, Göksel Kortay'ın Türkçeye çevirdiği ve Çiğdem Tunç'un yönettiği tiyatro oyununda; ünlü tiyatro oyuncuları, Çiğdem Tunç, Murat Parasayar, Özkan Ayalp, Ünal Zorer, Deniz Değirmenci, Sema Aras, Onur Sarıaltın, Şebnem Erdener, Aron Buniel rol aldı. Ünlülerin gittiği bir spa ve estetik merkezinde geçen trajikomik olayları, yanlış anlaşılmalar sonucunda insanların delirme noktasına gelmesini ve bunun sonucunda yaşanan komik olayları mizahi bir dille anlatan oyun seyircilerin beğenisini kazandı.

Kahkahalar eşliğinde keyifli saatler yaşayan izleyiciler, oyunda hem yönetmen hem de oyuncu olarak yer alan Çiğdem Tunç ile ünlü oyuncuların performansını ayakta alkışladı. Oyun sonunda sanatçılara çiçek takdim eden Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Çiğdem Tunç Tiyatrosu Oyuncularını Salihlili izleyicilerle buluşturan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyesi Çiğdem Tunç Nuri Kaya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title