Haberler

Salihli'de Her Gün 750 Kişiye İftar Yemeği

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli, Kula ve Selendi’de bulunan 5 ayrı yerde toplam 750 kişiye her gün iftar vakitlerinde 5 çeşit yemek dağıtımı yapıyor.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli, Kula ve Selendi'de bulunan 5 ayrı yerde toplam 750 kişiye her gün iftar vakitlerinde 5 çeşit yemek dağıtımı yapıyor.

Salihli TSO, 11 yıldır sürdürdüğü iftar yemeği dağıtma geleneğini bu yıl da 5 ayrı merkezde sürdürüyor. Salihli'nin Kırveli Mahallesi'nde 225, Razlı ve Keli mahallelerinde 125'er olmak üzere toplam 475 kişiyi doyuran Salihli TSO, ayrıca sorumluluk sınırları içinde bulunan Selendi'de 125 ve Kula'da da 150 kişiye yemek dağıtıyor.

Salihli TSO olarak 2005 yılında 150 kişiyle başlatılan iftar yemeği verme geleneğini bu yıl da toplam 750 kişiyle sürdürdüklerini belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, hayırsever üyelerin bağışlarıyla odaya hiçbir yük olmadan verilen yemeklere üyelerden büyük ilgi gösterildiğini söyledi. Yüksel, bu yıl ilginin her zamankinden fazla olduğunu ve Ramazan ayının başında kontenjanın dolduğunu belirterek, "Üyelerimize ve hayırseverlerimize, odamıza gösterdikleri ilgiden ve güvenden dolayı teşekkür ederiz. Hayırları kabul olsun. Destekleri için minnettarız" dedi.

Birlik ve beraberliğin yoğunlaştığı, kaynaşmanın arttığı Ramazan ayında Salihli TSO olarak hayırseverlerin yardım yapmalarına, bu yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına aracılık ettiklerini vurgulayan Yüksel, özverili çalışmalarından dolayı iftar çadırı komisyonuna ve çadırlarda çalışan oda personeline de teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Yüksel Salihli Selendi Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title