Haberler

Salihli'de Avukatlar Plaketle Onurlandırıldı

Manisa Barosu tarafından, Salihli ilçesinde görev yapan, mesleğinde 25 ve 40’ıncı yılını dolduran avukatlar onur plaketi ile ödüllendirildi.

Manisa Barosu tarafından, Salihli ilçesinde görev yapan, mesleğinde 25 ve 40'ıncı yılını dolduran avukatlar onur plaketi ile ödüllendirildi.

Manisa Barosu Salihli Temsilciliği tarafından Avukatlar Günü nedeniyle Bizim Ev Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekli programda mesleklerinde 25 ve 40 yılı geride bırakan avukatlara plaket takdim edildi. Programa Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, Manisa Barosu Salihli Temsilcisi Cem Saçaklıoğlu ile avukatlar ve eşleri katıldı.

Mesleğinde 25 ve 40'ıncı yılını dolduran tüm meslektaşlarına tebrik eden Baro Başkanı Ali Arslan, avukatların yargıda kurucu unsur olarak savunma görevlerini yerine getirerek, hukukun üstünlüğüne yaşamsal önemde katkı sunduğunu ifade ederek, "Bu zamana kadar hep haklının yanına olmak için çalıştınız. Bundan sonra da böyle olacağını biliyorum." dedi.

Daha sonra mesleğinde 40'ıncı yılını dolduran Mustafa Nuri Bayındır, Mehmet Nuri Yalçınkaya ve Atalay Çimen ile 25'inci yılını dolduran Mesut Ceylan, Gülay Özkan, İbrahim Ethem Açar, Mazlum Nurlu, Hüseyin Yıldız, Cengiz Akaydın, Natık Soydam, Muzaffer Gürkıvrak, Süleyman Yüksel, Funda Canseven, Recep Esat Sütçü, Ünal Özkan ve İlkgün Şen Nurlu'ya onur plaketi verildi.

Avukatların onur plaketlerini ise Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan ve davetliler tarafından verildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avukatlar Günü Ali Arslan Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title