Haberler

Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz'dan Gençlere Nasihat Açıklaması

Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi Değerler Eğitimi Komisyonu tarafından düzenlenen konferansta konuşan Salihli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, öğrencilere öğütler vererek “Mutlaka hedefiniz ve idealiniz olsun” dedi.

Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi Değerler Eğitimi Komisyonu tarafından düzenlenen konferansta konuşan Salihli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, öğrencilere öğütler vererek "Mutlaka hedefiniz ve idealiniz olsun" dedi.

Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi Rehber Öğretmen Şerifhan Yüce Başkanlığı'ndaki Değerler Eğitimi Komisyonu tarafından düzenlenen konferansta Salihli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz "Hukuk" konusunu öğrencilere anlattı.

Okul Konferans Salonunda düzenlenen konferansta konuşan Başsavcı Yavuz, kendisinin bir hukuk fakültesi mezunu olduğunu vurgulayarak, "Şuan Salihli Cumhuriyet Başsavcısıyım. Mesleğe başladığım ilk günkü gibi aynı heyecan ve şevkle çalışıyorum" dedi.

Başarının olduğu yerde güzelliğin mutlaka var olduğunu anlatan Başsavcı Yavuz, "Sevgi boyutunu mutlaka ihmal etmeyin. Hayatta da mutlaka hedefiniz ve idealiniz mutlaka olsun. Ulaşmak istediğiniz hedefe ne kadar zor ulaşırsanız, onun kıymetini o kadar iyi anlarsınız" şeklinde konuştu.

Konferans Sekine Evren Anadolu Lisesi öğrencilerinin sorduğu sorulara da cevap veren Başsavcı Yavuz, "Ben bir Cumhuriyet Başsavcısıyım ve aynı zamanda da bir veliyim. Sizden tek bir isteğim var, her şeyden önce çok dikkatli olun" çağrısında bulundu.

SEAL öğrencilerine öğütler de veren Başsavcı Vural "Her ne konuda olursa olsun, kendimizi karşımızdakinin yerine koyabilirsek, her türlü sorunu çözebiliriz. Şunu da çok iyi bilmeliyiz, hangi işi yapıyorsak, mesleğimiz ne olursa olsun, işin özü sevgi" dedi.

Sekine Evren Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Koç, verdiği bilgilerden dolayı Salihli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz'a teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlyas Yavuz Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title