Haberler

Salihli Belediyespor'dan Şehir Turu: Öyle Mutlu Ki

Kadınlar Voleybol 2'nci Ligi (A) Grubu'nun dışında oynadığı yarı final ve finallerdeki toplam 26 mlüsabakasında yenilgi yüzü görmeden şampiyon olarak tarihinde ilk kez 1'inci Lig'e yükselen Salihli Belediyespor, "zafer turu" attı, büyük mutluluğunu Salihlililerle paylaştı.

Kadınlar Voleybol 2'nci Ligi (A) Grubu'nun dışında oynadığı yarı final ve finallerdeki toplam 26 mlüsabakasında yenilgi yüzü görmeden şampiyon olarak tarihinde ilk kez 1'inci Lig'e yükselen Salihli Belediyespor, "zafer turu" attı, büyük mutluluğunu Salihlililerle paylaştı.

Teknik heyet ve voleybolcular, turdan önce kazandıkları kupayla birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı ziyaret ett. Yükseldikleri 1'inci Lig'de de başarı sözü veren voleybolcular, Başkan Kayda'ya imzaladıkları formalarını hediye ettiler.

Voleybolcuları birer küçük altınla ödüllendiren Başkan Kayda, başarının en büyük mimarlarından, liglerin tek kadın antrenörü Gül İlter'e teşekkür etti, "Salihli'yi Türkiye'ye en eyi şekilde tanıttınız. Başarınızın 1'inci Lig'de süreceğine inanıyorum. Biz de sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra üstü açık bir otobüsle ilçede şampiyonluk turu atan yeşil beyazlı ekibe Salihlililer de büyük sevgi gösterisinde bulundular. - Salihli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salihli Belediyespor Zeki Kayda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title