Haberler

Salihli Belediyespor Antrenörü Çatma Açıklaması

Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor'un antrenörü Şahin Çatma, deplasmanda oynayacakları Çanakkale Belediyespor maçından puanla dönmek istediklerini söyledi.

Ligde üst üste güçlü rakiplerle karşılaştıklarını kaydeden Çatma, "İkinci yarının ilk 3 maçında Fenerbahçe Grundig, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Galatasaray ile mücadele ettik. Bu hafta sonu deplasmanda Çanakkale Belediyespor'un konuğu olacağız. Bu maçtan puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Bu arada Salihli Belediyespor, Çanakkale Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Salihli Spor Salonu'nda Şahin Çatma yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana yeni transfer 26 yaşındaki Esra Sarıyıldız da katıldı.

Çatma, Esra Sarıyıldız'ın daha önce Sultanspor, Karayolları, Kazan Belediyespor, Bartın Polisgücü formalarını giydiğini, takıma kısa sürede uyum sağlaması için çalıştıklarını ifade etti.

Salihli Belediyespor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Esra ise voleybol kariyerinde ilk kez 1.Lig takımında forma giyeceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Çanakkale Belediyespor Salihli Belediyespor Fenerbahçe Grundig Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title