Haberler

Salihli Belediyespor'a Yeni Transfer

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor, son iki sezondur Manisa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen aynı zamanda takım kaptanlığını yürüten Ayşin Moran’ı transfer etti.

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor, son iki sezondur Manisa Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen aynı zamanda takım kaptanlığını yürüten Ayşin Moran'ı transfer etti.

Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Moran, Salihli Belediye Başkanı Yalım Şenkaya'nın makam odasında düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. Yeni transfer Moran, Salihli Belediyespor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, yeşil-beyazlı takım için elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti. Kenti yakından tanıdığını ve daha önceki yıllarda Salihli Belediyespor forması giydiğini vurgulayan Moran, Karşıyaka, Çanakkale Belediyespor, Arkas Spor, Seramiksan ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'da forma giydiğini söyledi. Orta oyuncu olarak görev yapan Moran 30 yaşında ve 1.84 metre boyunda

Yeşil-beyaz renkleri bağlayan imzayı atan Ayşin Moran, ayağının tozu ile Baş Antrenör Bora Şensoy, Yardımcı Antrenör Serdar Semerci, Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Belediye Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Moran, Başkan Kayda'ya başarı sözü verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Salihli Belediyespor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title