Haberler

Salihli Belediye Dünya Şampiyonuna Boyun Eğdi

Salihli Belediyespor, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eczabaşı Vitra’ya kendi sahasında 3-0 mağlup oldu.

Salihli Belediyespor, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eczabaşı Vitra'ya kendi sahasında 3-0 mağlup oldu.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Salihli Belediyespor, sezonun 21. haftasında sahasında Eczacıbaşı Vitra'yı konuk etti.

Belediyespor Salonu'nda oynanan maçta Salihli Belediyespor, ligde son kez kendi sahasında oynadığı maçta güçlü rakibine 3-O yenildi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya, İbrahim Karaca, Mahmut Süreyya Karaoğlu, Manisa Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Ünveren ve Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Murat Erim'in de izlediği maçta ilk seti 12-25 kazanan Eczacıbaşı Vitra, 2. ve 3. setlerde Salihli Belediyespor karşısında biraz zorlandı. Ancak Eczacıbaşı 2. seti 21-25 ve 3. seti de 28-30 alınca, sahadan 3-0 net sonuçla ayrılan taraf oldu. Eczacıbaşı Vitra bu galibiyetle puanını 49'a yükseltirken, Salihli Belediyespor ise 10 puanda kaldı.

Öte yandan Salihli Belediyespor ligin son haftasında deplasmanda Halkbank'ın konuğu olacak.

SALON: Salihli

HAKEMLER: Zeki Bocutcu, Akif Kabak

SALİHLİ BELEDİYESPOR: Skowronska, Bjelica, Aslı Gülseren, Bıberovic, Sabriye Gönülkırmaz, Selin Yurtsever, Ceren Çağlar, Merve Ateş, Radulovic, Merve İzbilir

ECZACIBAŞI VİTRA: Boskovıc, Kreklow, Büşra Kılıçlı, Neslihan Güler Demir, Hande Baladin, Bahar Toksoy, Gülden Kuzubaşıoğlu, Dilara Bağcı, Poljak

SETLER: 12-25, 21-25, 28-30 - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Salihli Belediyespor Vitra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title