Haberler

Salihli Belediye Başkanı Okay Açıklaması

Salihli Belediye Başkanı ve CHP Salihli Belediye Başkan adayı Mustafa Uğur Okay, "Salihli Belediyesi güçlü bir belediyedir.

Salihli Belediye Başkanı ve CHP Salihli Belediye Başkan adayı Mustafa Uğur Okay, "Salihli Belediyesi güçlü bir belediyedir. Bundan sonra Salihli, köyleri ve beldelerinin arkasında güçlü bir belediye olacaktır. 25 mahalledeki hizmetlerimizi tamamladık. Şimdi sıra yeni mahallelerimizdedir" dedi.

Salihli Belediye Başkanı ve CHP Salihli Belediye Başkan adayı Mustafa Uğur Okay, Mersinli Beldesi ve Derbent köyünü ziyaret etti. Uygur, soğuk havaya rağmen, alanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti. Salihli'de 10 yılda yapılan hizmetlerin ortada olduğunu belirten Okay, "Salihli'yi yaptığımız hizmetlerle bölge ve yöreye örnek bir kent haline getirdik. Bugüne kadar bize inanan ve güvenen hiçbir insanımızın yüzünü yere baktırmadık. Alnımızın akıyla yeniden yola çıktık çünkü biz bu kenti ve bu kentin güzel insanlarını seviyoruz. Halka hizmet etmenin Hak'ka hizmet etmek olduğunu bilen bir anlayışla insanlarımıza en güzel hizmetleri sunuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Salihli'de, halkın iyiliği, esenliği, mutluluğu ve refahı için çağdaş, katılımcı, saydam, dürüst, eşitlikçi, yansız, etkin ve verimli, çevreye duyarlılığı egemen kılmaya devam edeceğiz. Bu seçimlerde ortaya çıkacak olan halk iradesi umuyorum ve diliyorum ki 30 Mart ertesinde Türkiye'de halkın zorluklarına sağlıklı çözümlerin bulunabileceği yeni bir dönemin başlangıcı olur. Bu seçim halkımıza İnşallah iyilikler, güzellikler ve esenlikler getirir" diye konuştu.

Salihli Belediyesi'nin borçsuz bir belediye olduğunun altını çizen Okay, "Salihli Belediyesi olarak yapımı devam eden Atık Su Arıtma Tesisi ve kollektör çalışmaları için İller Bankası'ndan uzun vadeli kredi alınmıştır. Sadece bundan dolayı İller Bankası'na uzun vadeli borcumuz vardır. Büyükşehir yasasıyla da bu borç büyükşehir belediyesine kalacaktır. Yani Salihli Belediyesi'nin bir borcu olmayacaktır ancak belde belediyelerden bize sosyal güvenlik primleri, elektrik ve gelir vergisinden dolayı borç kalacaktır. Bu borçların miktarı ise 8-10 milyon civarındadır" dedi. CHP İlçe Başkanı Mazlum Nurlu belde ve köy muhtarlarına Türk bayrağı hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyesi Mustafa Uğur Okay Mersinli Derbent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title