Haberler

Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur Açıklaması

Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur “10 yılda yaptığımız hizmet, yatırım ve çalışmalarla halkımızın takdirlerini kazandığımıza inanıyoruz”dedi.Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, açıklama yaptı.

Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur "10 yılda yaptığımız hizmet, yatırım ve çalışmalarla halkımızın takdirlerini kazandığımıza inanıyoruz"dedi.

Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, açıklama yaptı. Sungur, "Yeni dönemde de bu göreve layık görülürsek yeni projelerimizle Salihlimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımıza, hizmetlerimize ve yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi. Sungur, şöyle konuştu."30 Mart yerel seçimlerine geri sayıma başladığımız bu günlerde proje ve politika üretemeyen bir siyasi partinin hizmetlerimiz ve yeni döneme ilişkin hazırlıklarımızın karşısında söyleyecek sözleri bulunmadığından ucuz politikalarla gerçekleri çarpıtarak yol almaya çalıştıklarını üzülerek görüyoruz.10 yılda yaptığımız hizmet, yatırım ve çalışmalarla halkımızın takdirlerini kazandığımıza inanıyoruz. Salihli Belediyesi, belediye başkanımız Mustafa Uğur Okay'ın seçim çalışmalarında dile getirdiği gibi borçsuz bir belediyedir. Belediyemizin vergi dairesine, elektrik idaresine, sosyal güvenlik kurumuna ya da piyasaya tek kuruş borcu yoktur. Hali hazırda taşınır ve taşınmaz varlıkları ve bugünkü tarih itibariyle bankada repodaki 2 milyon 800 bin TL ve 450 bin dolar nakdi ile her geçen gün çoğalan varlığa sahiptir. Yeni dönemde bu onurlu görev bizlere tekrar verildiğinde, büyükşehir yasası ile aramıza katılan belde ve köylerimize sadece gönül olarak değil, finansal açıdan da kabul etmeye, hizmet vermeye hazırız. Belediye Başkanımız Mustafa Uğur Okay'ın her yerde dile getirdiği gibi; Salihli'de ne varsa belde ve köylerimizde de o olacaktır. Belediyemiz bunu yapacak güç ve olanaklara sahiptir.Kredilerimizi borç gibi göstererek, belediyemizi Salihli halkına güçsüz ve yetersiz gösterme çabaları ile bir yere gelinemez. Halkımızı aldatmadan, bugüne kadar doğru bildiğimiz yolda, Atatürk'ün gösterdiği çizgide ilerledik. Yeni dönemde de bu göreve laik görülürsek yeni projelerimizle Salihlimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımıza, hizmetlerimize ve yatırımlarımıza devam edeceğiz. Saygılarımızla"dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Uğur Okay Hasan Sungur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title