Haberler

Salih Üslün'ün Nakil Yüzü Çıkartılıyor

Güncelleme:

23 Ağustos'ta Türkiye'nin 6'ncı yüz nakli yapılan 55 yaşındaki Salih Üslün'ün uyuşmazlık nedeniyle yüzü geri alınıyor.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde geçen 23 Ağustos'ta Türkiye'nin 6'ncı yüz nakli yapılan 55 yaşındaki Salih Üslün, uyuşmazlık nedeniyle yüzün geri alınması amacıyla ameliyata alındı.

GEREKÇE: DOKU UYUŞMAZLIĞI

Saat 13.45'te Prof. Dr. Ömer Özkan başkanlığındaki ekip, Salih Üslün'e nakledilen yüzü çıkartmak amacıyla ameliyata girdi. Karaciğer ve böbreğe bağlı organ yetmezliğinin doku uyuşmazlığı doğurduğu, bu nedenle yüzün alınmasına karar verildiği belirtildi.

YERİNE SİLİKON TAKILACAK

Ameliyatın gece geç saatlerde bitmesi bekleniyor. Çıkarılan yüzün yerine ise silikon takılacağı bildirildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (29)

Türkiyem:

ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN. RAHMETİN BOLDUR ALLAHIM. SIKINTIDAKİ SENİ SEVEN VE RAHMETİNİ HAK EDEN KULLARINA SENDEN BAŞKA YARDIMCI YOKTUR. BU KARDEŞİMİZİN HASTALIĞINA ACİL ŞİFA DİLİYORUM.

111
1
yanıtYanıtla
-.:

ALLAHIM HASTAMIZINDA DR. YARDIMCISI OLSUN INSALLAH.

45
1
yanıtYanıtla
KÜRŞADpleasedischarge@hotmail.com:

ALLAH HASTANIN YARDIMCISI , İNSANLARIN YÜZÜNÜ GÜYA İYLİK YAPIYORMUŞ GİBİ HALKA YUTTURARAK DEĞİŞTİREN VE BU KADAR SIKINTILAR ÇEKMESİNE SEBEB OLAN VE BÖYLECE PRESTİJ ELDE ETMEYE ÇALIŞAN DOKTORUNDA BELASINI VERSİN..

yanıt0
yanıt0
deniz:

Allahım ğörünen görünmeyen kazalardan belalardan sen koru her türlü şerden sana sıgınırım

42
0
yanıtYanıtla
Mustafa Özkan:

İşte bu çok kötü oldu sayın Ömer Özkan bir hırs içinde sürekli benzer hatalar yapıyor kendini dünyaya tanıtmak tarihe kazınmak istiyor üst üste yüz nakilleri yapıyor organ nakillerinde çok ciddi riskler alıyor Atilla Kavdır''ada 2 kol 2 bacak nakli yaptı yani bi vücudun yarını nakletti bunu bu konudan hiç anlamayan birine sorsanız sorun olacağını söylerdi kan zehirlenmesinden uzullar alındı ama Atilla Kavdır''da öldü şimdi bu şahısın yüzü alınınca yerine silikon takacaklar başka bir yüzüde kabul etmeyecek bünye. organları zayıf durumda büyük ihtimal kalçasından bacağından alınan dokuyla eskisinden daha kötü bir yüzü olacak

20
12
yanıtYanıtla
mustafa özkanmustafaozkan.90@hotmail.com:

çene damak dil falanda alıncak çok kötü olcak

yanıt0
yanıt0
hasan alidrharmandar@hotmail.com:

BU KADARADA İNSANLARA ZARAR VERİLMEZKİ , SIKIYSA KENDİ YAKININA YAPSIN BU TARZ AMELİYATLARI BU ÖMER ÖZKAN DENEN TELLEK ADAM ..

yanıt0
yanıt0
eeticin:

Bu yüz çin mali ondan tutmadi

3
27
yanıtYanıtla
Ferhatferhat.akyuz@outlook.com:

Abi biz ulus olarak öyleyiz Ömer hocanın yaptığını bi yunanlı almam ABD doktoru yapsa ulan adama bak yüz değiştiriyor beeeee der tv izlerken göbeğini kaşır konuşursun ama bizden çıkınca neden takdir yok abi her işte risk var adam zaten o surat ile gezmiyor ön yargılardan bıkmış son çare diyor tıp olarak yaptırıyor fiZikte bile sekme payı vardır Lütfen boş yorumlarda bulunmayalım yurdumuzdan böyle kaliteli insanlar çıkıyorsa el üstünde tutalım ....

28
1
yanıtYanıtla
zulal Karlıovaq:

Her ıkı tarafın da Allah yardımcısı olsyn.

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title