Haberler

Salih Uçan ile Malaga ve Espanyol İlgileniyor

Güncelleme:

İspanyol ekiplerinden Malaga ve Espanyol, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Salih Uçan için devre arasında kiralık teklifinde bulunacak.

Fenerbahçe'de aradığı şansları bulamayan Salih Uçan için La Liga kulüpleri sıraya girdi.

Sarı lacivertlilerde beklediği şansları bulamayan futbolcu için Fenerbahçe yönetiminin transfer kararını bekleyen menajerlik şirketi şimdiden oyuncusuyla ilgili gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. İspanya'dan Malaga ve Espanyol kulüplerinin yakından ilgilendiği futbolcu için en doğru kararı vermek isteyen menajerlik şirketi La Liga'nın Salih Uçan için en doğru tercih olacağını düşünüyor.

TÜRKİYE'DE KİRALIK OYNAMAYACAK

Vitor Pereira'nın şans tanıdığı ancak Dick Advocaat'ın gelişiyle kızağa çekilen futbolcunun Avrupa'da oynama fikrine sıcak baktığı ve Türkiye'de herhangi bir kulübe kiralık olarak verilmeyi istemediği aktarıldı. Öte yandan Salih Uçan önceki günlerde yaptığı açıklamada bu şekilde 'ileriye gidemem' ifadelerini kullanarak ayrılık sinyalleri vermişti.

Salih Uçan ile ilgili henüz net bir karar vermeyen Fenerbahçe yönetiminin Salih Uçan'ı kadroda düşünmemesi halinde milli futbolcunun La Liga'ya kiralanmasının en muhtemel seçenekler arasında olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Salih Uçan La Liga Malaga Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title