Haberler

    Salih Uçan: Hep Minnettar Kalacağım...

    Roma'nın Fenerbahçe'den transfer ettiği Salih Uçan için görkemli bir imza töreni düzenlendi.

    Roma, Salih Uçan'ı 4.75 Milyon Euro karşılığında 2 yıllığına kiralamış ve kontrata 11 Milyon Euro karşılığında satın alma opsiyonu koydurmuştu.

    20 yaşındaki futbolcunun, oldukça kalabalık bir gazeteci topluluğu önünde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamadan satırbaşları şöyle:

    - Fenerbahçe'de iyi bir performans gösterdim. Sabatini ( Roma sportif direktörü), Fenerbahçe'deki başarımdan dolayı beni almayı çok istedi.- Roma'yı başarıya koşturabilecek birçok harika ortasaha futbolcusu var.- Kendimi ortasaha oyuncusu olarak hissediyorum ancak saha içinde farklı pozisyonlarda oynamaya alıştım. Bu nedenle ortasahanın her yerinde görev alabilirim.- Benim için yeni bir macera ve Roma'yı zirveye taşımak için çok sıkı çalışacağım.- Dünyanın her yerinde birçok derbi vardır ve ben de Fenerbahçe-Galatasaray derbisini oynadım.- Neyi mi iyi yapıyorum? Arkadaşlarımı gole hazırlamayı ve ileri doğru pas atmayı.- Bu kulüpte birçok tecrübeli futbolcu var. Onların oyun düzenine kendimi alıştırmalıyım.- Takım arkadaşlarımla ilk günlerim çok iyi geçti, henüz İtalyanca bilmesem de.- Her zaman 48 numaralı formayı giydim. Doğduğum yer Marmaris'i temsil ediyor.- Sabatini ve hocamız Garcia'ya hep minnettar olacağım çünkü beni almak için çok uğraştılar.

    2012 yazında Bucaspor'dan 1.55 Milyon Euro karşılığında Fenerbahçe renklerine bağlanan Salih, Aykut Kocaman tarafından fazlasıyla şans bulmuş ve gösterdiği performansla sarı lacivertlilerin gönlünde taht kurmuştu.

    Salih, geride kalan sezonda ise teknik direktör Ersun Yanal tarafından yedek kulübesine mahkum edilirken, toplam 17 maçta forma giymiş ve bunların sadece 3'ünde ilk 11'de sahaya çıkabilmişti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Fenerbahçe Salih Uçan Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title