Haberler

Salih Mirzabeyoğlu Tahliye Edildi

Yasadışı İBDA/C örgütü lideri olmakla suçlanan “Salih Mirzabeyoğlu” olarak tanınan yazar Salih İzzet Erdiş hakkında yeniden yargılama ve tahliye kararı verildi.

Yasadışı İBDA/C örgütü lideri olmakla suçlanan "Salih Mirzabeyoğlu" olarak tanınan yazar Salih İzzet Erdiş hakkında yeniden yargılama ve tahliye kararı verildi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Salih Mirzabeyoğlu olarak tanınan yazar Salih İzzet Erdiş hakkında yeniden yargılama kararı verdi. Mirzabeyoğlu'nun tutuklu ve infazda geçirdiği süre göz önünde bulundurularak oy birliğiyle tahliyesine karar verildi. Mahkeme, Mirzabeyoğlu'nun yeniden yargılama kararına, yeni ortaya çıkan tanık beyanları ve delilleri gerekçe gösterdi. Mirzabeyoğlu'nun avukatı Hasan Ölçer'in yarın tahliye edileceğini belirtti.

Salih Mirzabeyoğlu ya da gerçek adıyla Salih İzzet Erdiş, İBDA/C örgütü lideri olmakla suçlanıp ömür boyu hapse mahkum edilmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salih İzzet Erdiş İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title